muzungu

Jaunuminji

Dec. 7., 2009 | 08:52 am
No:: muzungu

Vakar noskatiijos otro Adrenaliinu un otro Kurjeru. Raluka man iepina dzijas biziiti, kas te ir baigaa modes lieta. Izmazgaaju dreebes ar Persil, nevis to balto, smirdiigo drankji, ko mums te pieshkjir. Jaa, izmantoju situaaciju. Ak un man paveicaas, jo Maija bija iegaadaajusi Adidas botinjas, kas vinjai tomeer nebija peec izmeera, so tagad taas smuki neesaajas uz manas kaajas :)
Reaali daudz laika pavadiiju domaajot par cilveekiem, pazushanaam, to kaa mainaas prioritaates. Jaa, tagad shis ir taads posms manaa dziivee, kad nenormaalaa aatrumaa paraadaas jauni cilveeki un pazuud ar daudzi. Dazhi deelj attaaluma, dazhi deelj attieksmes. Saakushas kaitinaat lietas, kas agraak bija maneejaas.
Esmu nedaudz saplaanojusi Ziemassveetkus. Pavadiishu Kopenee. Kojaas pie vienas draudzenes. Otrs variants arii ir, bet tas veel jaanoskaidro un tad jau buus jaakuljas paari visai Daanijai uz augshu, kur dziivojas Eike.
Hmmm, nav tik traki. Skolaa paliek Krish, kas noziimee, ka badaa nenomirsim un Raluka un Bogdans, kas atkal noziimee, ka garlaiciigi arii nebuus. Ralukai tagad ir luuzuminjsh iestaajies. Baigi ceru, ka vinja tam tiks paari.
Ak un atbraukusi viena rumaaniete. Laivinia. Dies tees, vinja ir kaa tanks, puuukjis un viena no ljaunajaam Pelnrushkjiites maasaam. Staigaajosh dusmu maakonis. Meitenes saka, ka vinjas kraakshanas deelj nav guleejushas kopsh dienas, kad vinja ievaacaas. Tam cilveecinjam ar steigu jaamaina attieksme, savaadaak nebuus labinji un jaukinji.
Viikendaa bija atbraukusi Sandra un Viktorija. Pasvineejaam dziivi, pacepaam kuukas, runaajaam tik daudz it kaa gadu nebuutu tikushaas :) Jaa, laiks te pavisam savaadaakaa riteejumaa iet.
Esmu te jau divus meeneshus. Taa ir piektaa dalja no laika, kas man jaapavada te liidz Afrikai. Patiik.

Labriit :)
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.