muzungu

Vakardienas rezumee...

Aug. 6., 2010 | 08:53 am
No:: muzungu

Biju Vecaakjos pie juuras. Patika juura, patika kompaanija, nepatika nosalu, nepatika mushas.

Dodoties maajaas no Centra liidz Ilgjuciemam.

- Nopirku hotdogu un sinepes bija taadas, kas no saakuma asaru izsit, bet peec tam gribas veel. Bodiite saucas Pietura, turpat pie busiem rodama. Patika.

- Chalis bodiitee, kas par visu varu gribeeja man to hotdoku izmaksaat un 3 graudus/100 gr pa 85 sanjiem arii. Atshuvu pieklaajiigi peec tam rupji.

- 5 tramvajaa dodoties maajaas redzeeju kaa nesmuks chalis sakoljii nesmuku meiteni. Divu pieturu jautaajums un izkaapa laukaa jau pie meitenes dodoties. Forshi.

- Iekaapusii kontrole no tramvaja izseedinaaja apmeeram 10% pasazhieru. Nepatika.

- Desmit soljus no pieturas, kuraa izkaapu atkal pieseejaas. Shoreiz jau piedaavaajums nopietns - iedzert taa normaali. Redz celefaana kuliitee ir pudele. Soljoja man blakus un centaas paarliecinaat, ka vajag! Esot arii kvarkjira, kur var iedzert. Vicinaaja un lielija savu mantu tik ilgi liidz Augstie debesu speeki meto to kuljkjeni pret asfaltu. Pliistosha stikla skanja, vaimanas. Patika.

Visaa visumaa, tas ir skumji. Kaut kaadi peedeejie ljurljiki iedomaajas, ka vinjiem ir kaut kaadas izredzes. Es protams neapgalvoshu, ka esmu shausmiigi skaista un shausmiigi gudra un mani var gribeet tikai tie, kas pashi taadi, bet vienalga.... Kaut kaa skumji palika. Zheel palika nabaga sievietiites Latvijaa.

- Vienai pashai vazaaties pa naktiim nerullee. Bailiigi.
Tags: , , , , , ,

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.