muzungu

kas man patiik Daanijaa...

Jul. 28., 2010 | 03:45 pm
No:: muzungu

Noteikti gribu izmantot briidi, kad iisti nav ko dariit, lai nedaudz uzrakstiitu par to, kas man te patiik un pavelk :)

- te ir nenormaali garshiigas kuukas un bulkas. izmeeri graujoshi, garsho pasakaini. shad un tad palutinu sevi un dodu ieguldiijumu savaa riepaa!

- atlaizhu sisteema... ir! veikalos vienmeer var atrast kaut kaadas preces, kas ir nocenotas taa, ka maksaa vnk smiekliigi maz. izpaardoshanas. visam - saakot no seerkocinjiem un beidzot ar smukaam kurpeem, dreebeem, jostaam (mans jaunais fetish. nu jau buus kaadas padsmit ienaakushaas manaa kolekcijaa. blink blink!) un visaadaam tehnikaam. Daanija nav daarga, ja neiepeercies lidostaa vai Kopenhaagenas centraa.

- cilveeki. pacietiigi, smaidiigi, laipni, bezpersoniski. kad vinji ziedo naudu, tad ir sajuuta, ka vinji to dara, jo taa ir jaadara. gandriiz katrs ziedo arii citaam organizaaciijaam - sarkanais krusts un griinpiis un taa taalaak. ziedo pamatiigi. katru meenesi. kaa maksaajot reekjinu par elektriibu piemeeram.
ja pajautaasi kur ir tuvaakais wc, ievediis savaa maajaa un apseedinaas uz sava poda. ja pajautaasi kur kaut kas atrodas, panjems pie rokas un aizvediis. aarsti izturas kaa pret ziepju burbuljiem. ljoti pareizi cilveeki un shausmiigi dzeeraaji. uzticas tev. preces, kas ir tajaa briidii izpaardoshanaa atrodas aarpus veikala. visur. bez kameraam. un zini... neviens nezog :) cilveeki izveelas, ko veelas un ieiet veikalaa un nopeerk.
un vinji smaida un sveicinaas taapat. sveshi cilveeki un bez iemesla vnk garaam ejot var pateikt haj :)

- tiiriiba... nu tas ir kaut kas. nu taa, ka bardaka nav nekur. visur pukjes, tacinjas izraveetas. maajas milziigiem stikla logiem. viss taads... sterils. nedaudz garlaiciigi.

- daba ir plakana, bet smuka. atkal tas pats sterilims. mezhaa liekas, ka koki ir sastaadiiti vienaa liiniijaa un vienaadaa attaalumaa viens no otra. celji dazhaadi. gadaas arii "salaapiiti", bet bedres neatradiisi. viss izskataas taa it kaads gaidiitu, ka atnaaks galvenais inspektors paarbaudiit vai viss ir chiki.

- gjimenes. ljoti daudz veciishu, kas staigaa rokaas sadevushies. ljoti taadi piseliigi. visu laiku visiem kaads ir. no miilas mokaam cilveeki neciesh. vnk atrod citu. sievietes ir negliitaakas par viirieshiem, bet nu te atkal cilveektiesiibas taadas, ka maz neliekas. ja esi resna un nesmuka un kaajas ir neskuutas, taa ir neatkariibas paziime, nevis noviizhiiba. viirieshi samierinaas un apmet roku ap apaljiigajiem rumpiishiem baltos leningos.

- bibloteekas. katraa pilseetinjaa vismaz pa vienai. katraa ir internets un bezmaksas pieeja tam :)

ja veel kaut kas ienaaks praataa - uzrakstiishu.
Tags:

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.