muzungu

Pildītas olas

Jan. 19., 2010 | 07:11 pm
No:: muzungu

Olas pārgriež gareniski uz pusēm.
Izņem dzeltenumus, uzmanoties, lai baltumi paliek veseli.
Dzeltenumus saspaida ar dakšiņu un samaisa ar krējumu, zaļumiem, majonēzi, sāli un pipariem.
Ar tējkaroti maisījumu iepilda baltumu pusītēs un pārkaisa ar paprikas pulveri.
Krāsai uz katras olas uzkaisa mazliet paprikas.

Link | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.