Aiz durviim kaadam jaapaliek...

« previous entry | next entry »
Jan. 19., 2010 | 01:05 am

Tuliit aizbrauks uz Afriku Augusta komanda.
Kaspars, ar kuru ir iets kopaa Prusaku saukt, dejots, dziedaats, smiets.
Margarita, kas ir mans skaljais, bet taapeec ne mazaak miileetais kaiminjsh. Mana Mikjelsone ar saviem skaljajiem smiekliem.
Dachuks, ar kuru ir tik daudz, kas runaats, tik daudz domaats.
Ale, mana smukaa itaaliete, kas tagad staigaa skumja, visu laiku dod buchas un apkapmpj. Vinja man daudz ko sheit ir paliidzeejusi.
Jaanis, kas ir taads kaa praatiigaaks, bet nu hello. Vinjsh man iemaaciija maizi cept un ieraudziit vinja dziives skatiijumu caur objektiivu. Vinjsh ir tas, kas vienmeer pamana, kad ir smagi un tad hug ir garanteets.

Un tagad tie mani miiljie cilveecinji dodas taalaak dziivee. Satikshu es vinjus tikai augustaa uz paaris dienaam, pirms pati aizbraukshu.

Vai pietruukst? Pietruukst taa, ka jaaraud. Un es domaaju, ka pa sho teemu daudz arii tiks izraudaats. Shajos gandriiz chetros meeneshos vinji ir kljuvushi par maniem draugiem. Nu taa, kaa ar Lielo burtu un taa kaa ... es pat nezinu. Nekad te nebuus taa, kaa bija.

Bet protams, ka lai gan mans praats egoistiski atsakaas pienjemt to, ka ilgi, ilgi neredzeeshu vinjus un ka pietruuks, mana sirds veel vinjiem to labaako. Lai izdodas! Mums veel Oktobra komanda arii apriilii buus jaaizvada. Baac... Ir tik gruuti ieguut, atrast Iistos cilveekus un tad teikt vinjiem ataa...

Un tikai lūdzu nemāciet
Mums to, kā laikus apstāties
Mums jāzin tikai to, kā ieskrieties
Un spārnos augstu pacelties
Par enģeļiem kā pārvērsties
Kā krist un nebaidīties sasisties

Link | ir doma | Add to Memories


Comments {4}

mākonis debesīs

(bez virsraksta)

from: [info]negaisiic
date: Jan. 19., 2010 - 02:29 am
Link

tiekot ārā no ierastās vides un ierastajiem cilvēkiem vienmēr ir vairāki citi, kas kļūst ļoti tuvi un mīļi. un tas notiek daudz ātrāk nekā tepat uz vietas. arī daudz nozīmīgāk un īpašāk. tas laiks tiešām ir fantastisks un baudīšanas vērts. lai Tev viss izdodas, mīļā, un izbaudi pēdējos brīžus kopā ar tiem mīļajiem cilvēkiem :) lai tās izjūtas dod Tev to fantastiskā piepildījuma un mīļuma prieku, kas ļauj sirdij iet nolemtos ceļus! :*

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Jan. 19., 2010 - 09:38 am
Link

Paldies Negais, tu mani esi ljooooti labi sapratusi :))

Atbildēt | Iepriekšējais


Criminal tendencies

(bez virsraksta)

from: [info]asaa
date: Jan. 19., 2010 - 09:57 am
Link

Pasaule maza. Ik pa laikam to piedzīvoju. Nu tā, ka ne tikai valsts, bet reāli visa pasaule mazītiņa. Kā mazajā Princī. Nekur viņi nepaliks, uzkāps uz cita kontinenta uz brīdi :)

Atbildēt | Diskusija


muzungu

(bez virsraksta)

from: [info]muzungu
date: Jan. 19., 2010 - 04:30 pm
Link

Par to jau paarliecinaajos, kad satiku te savu draugu draugus un radiniekus :DD
Jaa, es ceru un TICU, ka shos cilveekus nezaudeeshu. Skatos uz to taa, ka tagad man visaa plashajaa pasaulee buus draugi :)

Atbildēt | Iepriekšējais