That moment of Freedom

That moment of Freedom


Reply To:

tveice! @ 05:42 pm

[info]murrnjua:

cik dīvaini,ka man neviena nepietrūkst.es spēju pati savu vientulību apmierināt,bet ir cilvēki par kuriem es vienmēr domāju!
man pat sāk patikt celties agri no rīta un kaut kur doties,jo tad var izbaudīt smalko rīta klusumu...var,un vēl ne tik karsto dienu tuvojamies..
šodien biju uz jūru.ūdens silts...ak,tas bija fantastiski.atpakaļ ceļā uz vilcienu skrēju un biļeti tādēļ bija jāpērk vilcienā...heh es pat nebiju parliecināta vai braucu pareizajā virzienā,bet šodien kaut kā par to neuztraucos...
apsēdos pretī mazam zēnam...kad pienāca konduktore sniedzu 1 lata monētu,lai nopirktu biļeti,bet zēns teica konduktorei,ka esmu kopā ar viņu..es nobrīnijos,bet konduktore neko neteica un devās pie citiem pasažieriem.
zēnam bija kaut kāda maģiskā braukšanas kartiņa un es ietaupīju 0.80 santīmus.man likās tā dīvaini.mēs Rīgā izkāpām no vilciena un es viņam nopirku vislielāko saldējumu.viņš tikai noteica:"es nevaru atteikties!" es teicu,ka arī nevajag.pateicu lai veicās,viņš man tā pat un mēs apmierināti devāmies katrs uz savu pusi!
diena vēl nav galā...:)
 

Your Reply:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.

That moment of Freedom

That moment of Freedom