Journal    Friends    Archive    User Info    memories
 

Cirmuļa atklāsmes -

23. Feb 2005 13:08

jebkura regulāra darbība izraisa atkarību.
rutīna ir visbriesmīgākā atkarība.
jo ne pats atkarīgais, nedz apkārtējie neuzskata to par atkarību.
bet vai ikvakara noteiktā televizora ieslēgšanas stunda, vai konkrētās veļas mazgāšanas dienas, vai ierastais kurpjauklu sasiešanas veids nav tikpat sīksta atkarība kā alkohols?
var jau, protams, uzskatīt, ka alkohola atkarību nosaka gēni, bet veļas mazgāšanas laiku nosaka nepieciešamība.
bet vai gan katram ar savas mājsaimniecības organizēšanu tieši saistītam cilvēkam nav gadījies, piemēram, tikt uzaicinātam kaut kurp kopā ar draugiem veļas mazgāšanas dienā un vai gan šajā mirklī pirmā doma nebija: "bet man taču bij jāmazgā veļa" ?
cilvēkam atkarība ir gēnos.

labdien, mani sauc ----. un es esmu atkarīgs no runāšanas. (bravo, ----, tu to spēji atzīt, mēs esam ar tevi!)

labdien, mani sauc ----, un es sarunājos ar sevi. un arī ar dažiem sadzīves priekšmetiem. tikai ne ar ledusskapi - viņš ir maita! (labi, ----, iedzeriet šo tabletīti un tad parunāsim par to, kāpēc Jūs sarunājaties ar sadzīves priekšmetiem)

Mūzika: ... I don't say 'hi!' to those guys no more ...

2 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]lunicana_animae
Datums:24. Februāris 2005 - 01:06
(Link)
Tikai atkarību no darbiem var pārvarēt daudz vieglāk un, vismaz manuprāt, alkoholismu ir daudz grūtāk pārvarēt. Un pēdējais sev līdzi nes pārāk daudz ciešanu un nelaimju.
No:[info]bluesorrow
Datums:4. Marts 2005 - 10:30
(Link)
Nonsens. Starpibas nekadas, atkariba ir un paliek atkariba. Cilveks pa default ir atkarigs jau ar savu pirmo acu skatienu vinsh mekle edienu - mati. So nerunasim par to ka var atkaribu parvaret, nevar. No atkaribas var meginat izveirities un aizstat to ar citu, mazak kaitigu(sabiedribas aciis)atkaribinju! Piemeram lai atmestu smekeshanu, mes lietojam koshljenes. Atkariba no koshlenem. Think about it...