mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Wednesday, October 6th, 2010

    Time Event
    8:30a
    Jebkurš no mums var izskatīties pēc Džeimsa Bonda. Vajag tikai kustēties divreiz lēnāk. Piemērām, kad es smēķēju divreiz lēnāk, es izskatos pēc Džeimsa Bonda.
    2:34p
    Es, piemēram, konkrēti esmu redzējis brīnumu. Man bija kādi 12 gadi. Saņēmu no Japānas sērkociņu kastītes izmēra dzeltenu kubiciņu, ar uzdevumu iemest to ar ūdeni piepildītā vannā. Kad es to izdarīju, kubiciņš burbuļojot pārvērtās 150x50 lielā teletūbiju dvielī.
    3:35p
    fluorbols
    11:58p
    Liekas, ka būs jāpārstāj sekot līdzi aktuālākajiem notikumiem Latvijā un pasaulē. Vienīgais labums, ko šādas zināšanas man dod ir apziņa, ka esmu vairāk informēts par parasto iedzīvotāju, nu, tur, vēlēšanu biļetenu kastē varu iemest ar pašpārliecinātu žestu. Nezinu kā ar piederības sabiedrībai sajūtu, iespējams tas ar. Bet tas paņem daudz laika. Spriediet paši - LR1 Rīta intervija, Krustpunktā, Aktuālais temats, Ziņas. Delfi, Apollo, Ir.lv, Diena.lv. Tad TV3 ziņas, Panorāma. Stundas četras! Bet tas vēl nav galvenais. Galvenais ir tas, ka tikai ap 22:00 prātā un dvēselē iestājas miers. Un tieši 22:00 ir laiks, kad būtu jāgatavojas guļai. Bet pa kuru laiku lai es lasu romānu? Tajā pusstundā starp Krutspunktā un Aktuālo tematu? Varētu jau, bet negribas. Jāklikšķina refresh uz delfiem cerībā uz jaunu ziņu vai jālasa Lemberga izdrukas. Vēlreiz saku - miers iestājas tikai ap 22:00. Bez miera es nevaru iedziļināties. Bez miera varu tikai traukus nomazgāt un istabu sakārtot. Tad, lūk! Man ir vienalga kāda būs koalīcija, bet ja par LV prezidentu ievēlēs Renāru Kauperu jūs paši man to pateiksiet. Pateiksiet taču?

    << Previous Day 2010/10/06
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba