mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Tuesday, September 28th, 2010

    Time Event
    2:48p
    Trešais stāvs. Uzstiepti 350kg. Palikuši 650kg.
    3:11p
    LR1 bezmaksas aģitācija
    Suņa, kas sēž uz brikešu kaudzes, smēķē un klausās LR1 izsaucieni: Brigmani! Tu tak dzīvo piecstāvenē, kāda celšanās sešos un zemes aršana? Brigmani! Tak partija bija tā, kas Latvijai panāca zemākos maksājumus ES. Brigmani! Dūklavs tak angliski nerunā. Ģerevņa!
    3:26p
    Uzstiepti 600kg. Palikuši 400kg.
    4:06p
    Uzstiepti 960kg. Nosperti 40kg.

    5. Moz. 24:19-21

    19 Kad tu labību pļausi savā tīrumā un aizmirsīsi kūlīti tīrumā, tad tev nebūs atgriezties, lai to paņemtu, bet lai tas paliek svešiniekam, bārenim un atraitnei, lai Tas Kungs, tavs Dievs, tevi svētī katrā tavā roku darbā.
    20 Kad tu savu olīvkoku nopurināsi, tad otrreiz zarus nepārmeklē; lai tas paliek svešiniekam, bārenim un atraitnei.
    21 Un, kad tu lasīsi ogas savā vīna dārzā, tev nebūs tās vēlreiz lasīt, bet lai tās paliek svešiniekam, bārenim un atraitnei.
    7:01p
    beigu rindkopa
    Jā, tas visu vērta citādu. Man nebija naudas, nebija pat savas mājas, bet ikviena pajumte, kur atradās mana sieva un mans dēls, bija mans patvērums un mājas vārda vispatiesākajā nozīmē. Kopā ar viņiem būs arī Sems, kas mani gaida. Patlaban viņi atradās patālu no pilsētas, būs jānostaigā labs gabals, bet es palūkojos lejup uz savu zābaku platajiem purniem zem mēļi svītroto bikšu galiem. Karaliskajos Gaisa spēkos bija iemācīts ne vien lidot, tur mani bija iemācījuši arī brangi kātot, un pāris jūdžu man nenozīmēja nenieka.
    Satvēru no jauna sava koferīša rokturi, pagriezos uz ielu, kas veda ārā no laukuma, un devos ceļā uz mājām: kreis-labo, kreis-labo.

    Dž.Heriots "Visi gudri, visi skaisti" R: 1998., 496 lpp.

    << Previous Day 2010/09/28
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba