mugursoma's Journal
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, December 19th, 2009

    Time Event
    12:10a
    Vispār Repše ļoti labi spēlē ar to savu ādas uzvalku. Tagad viņš ir krīzes Repše, kurš nevienam nepatīk. Nepatika tiek lielā mērā balstīta uz redzes atmiņu. Pirms vēlēšanām uzvilks citu uzvalku un emocionāli kļūs par citu cilvēku.
    12:16a
    12:49a
    12:57a
    Trīsistabu dzīvoklis. Kurināms ar malku. Malkas daudzums ierobežots. Draud Pirra uzvara.
    11:38a
    Šo sižetu varētu izmantot kādā pasakā par troļiem, raganām un kentauriem, kuri vienojas par pasaules glābšanu no Mordoras:

    Venecuēlas pārstāve Klaudio Salerno Kaldera pacēla asiņainu plaukstu, paziņojot, ka tajā iegriezusi pati, lai gūtu uzmanību. "Vai jūs gatavojaties apstiprināt šo apvērsumu pret ANO," vaicāja Kaldera.

    Klimata izmaiņu apdraudētās Tuvalu pārstāvis Iēns Frejs sacīja, ka vienošanās ir pielīdzināma bibliskai nodevībai. "Šķiet, ka mums tiek piedāvāti 30 sudraba graši, lai mēs nodotu savu tautu un nākotni," delegātu aplausu pavadībā paziņoja Frejs.

    Taču apspriedes tonis strauji mainījās, kad nabadzīgo valstu bloku vadošās valsts Sudānas delegāts Lumumba Stanislass Diapings paziņoja, ka vienošanās Āfrikai nozīmē "dedzināšanu" un salīdzināja to ar holokaustu. Vienošanās "ir balstīta uz, mūsuprāt, tām pašām vērtībām, kas sešus miljonus cilvēku Eiropā sadzina krāsnīs", sacīja Diapings.

    << Previous Day 2009/12/19
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba