mr_nobody - [entries|archive|friends|userinfo]
mr_nobody

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Mar. 27th, 2011|10:29 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Kad bija paēsts gaļas ēdiens, tad tapa šī improvizācija:

Apkaltusi baltmaize, rupjmaize (izmērcēju pienā, sagriezu kubikos)
Ievārījumu pārpalikumi (upeņu, dzērveņu, ķiršu)
Melnās plūmes, dateles, sagriezu gabaliņos, aplēju ar verdošu ūdeni, pēc brīža arī mazliet brendiju. Klāt vēl citrona mizas, cukurs, muskatrieksts, krustnagliņu galvas, malts ingvers, kanēlis. Visu samaisīju, aplēju maizes/ievārījuma kaudzei un kārtīgi apmaisīju.
Stikla trauku ieziedu ar sviestu un visu labumu iekšā. Cepeškrāsnī uz 150 grādiem kādas 2 stundas.
Ņamm, ar pienu!
linkpost comment