morphine

9/11 conspiracy

6.. Maijs, 2007 | 20:49
No:: morphine

Domājot pat 9/11, pārcilājot visu, kas dzirdēts un lasīts, gribot negribot rodas daudz neskaidru jautājumu. Varbūt man vajadzētu šobrīd uzskaitīt acīs krītošākos. Varbūt man vajadzētu vienkārši iedot Jums dažas interneta adreses personīgai izpētei. Varbūt piedāvāt kādu dokumentālo filmu par tēmu. Es tiešām nezinu, kā pareizāk iepazīstināt ar faktiem. Pārliecinošiem un ļoti daudziem. Varbūt nedaudz no visa.

Tas, kas daudziem liek damāt par to, ka ASV oficiālā versija par traģēdiju ir, teiksim tā, neprecīza, nav tikai neuzticība/ neticība politikai/ politiskajām figūrām. Tas ir notikumu kopums. Fakti par to, ka, piemēram, mistera Džordža Buša ģimenei līdz pat šim brīdim ir (un jau sen ir bijuši) kopīgi uzņēmumi ar Osamas Bin Ladena ģimeni; drošas ziņas par to, ka laikā pēc traģēdijas, kad tika slēgta visa ASV gaisa telpa un aizliegti jebkādi lidojumi, tieši Bin Ladena ģimenei tika noorganizēts reiss, kas nogādāja viņus ārpus valsts robežām. Fakti par to, ka vismz 9 no lidmašīnu nolaupītājiem ir dzīvi. Jautājumi par to, kāpēc ir jāiekāpj lidmašīnā, kas dodas uz rietumiem no Vašingtonas, jānogaida minūtes 45-50, kamēr tā mierīgi lido Losandželosas virzienā, tad tā beidzot jānolaupa un jāvada atpakaļ uz Vašingtonu, lai tad ietriektu Pentagonā? Kāpēc joprojām nav redzami nekādi fotomateriāli, kas apliecinātu, ka tā lidmašīna vispār ietriecās Pentagonā? Jo tās atliekām būtu jābūt redzamām gruvešu fotogrāfijās. (Global Hawk Hit Pentagon - by David Icke.) Kāpēc NORAD, uzzinot, ka pirmā lidmašīna ielidojusi slēgtajā (lidojumiem neatļautajā) gaisa telpā virs Ņujorkas, kavējās uzsākt jebkādu darbību, lai arī viņu uzdevums ir uzmanīt gaisa telpu virs visas Ziemeļamerikas un viņu tiesības - notriekt jebkuru aizdomīgu objektu, turkāt viņi to ir spējīgi izdarīt jebkurā kontinenta vietā jebkurā laikā, lai cik niecīgs būtu aizdomīgais lidaparāts vai cik niecīgus draudus tas sagādātu. Kāpēc misters Džordžs Bušs, uzzinot par pirmās lidmašīnas ietriekšanos tornī, palika skolā, kurā tobrīd viesojās, un klausījās, kā viņam lasa priekšā pasaku par āzīti, absolūti nekā nereaģējot uz notikušo?

Jautājumi, jautājumi, jautājumi. Atbildes?
Lidmašīnu nolaupītāji ir dzīvi, jo viņi nemaz nebija tajās lidmašīnās. Nelaimīgā Boeing 757, flight 77 nav redzama nekur notikuma vietā, jo viņas tur neietriecās. Tas bija inscinēts sprādziens. Tāda izmēra Boeing lidmašīna būtu radījusi daudz lielākus bojājumus. Un NORAD nereaģēja uz notiekošo pietiekoši operatīvi, jo viņiem tā nemaz nebija jāreaģē.

Un vēl ir pats galvenais jautājums: kāpēc? Ja šajos notikumos ir iesaistītas Amerikas amatpersonas, kāds viņām no tā ir labums? Nu, ir tāda metode kā problem-reaction-solution. Radīt attaisnojumu jebkādai rīcībai. Likt noticēt, ka, piemēram, konkrētajā gadījumā karš ar Irāku, karš ar Afganistānu ir karš pret terorismu, lai arī tas ir naftas, kontroles un ticības karš. Likt noticēt, ka valdība nāk palīgā, lai arī patiesībā valdība vēlas tikai kontrolēt. Patiesībā tā vēlas likt vēlēties vēl lielāku kontroli. Labprātīgi nodot savas tiesības uz brīvību kāda cita rokās.

Vairāk atbildes?
Dažas mājas lapas:
http://www.infowars.com/ (http://www.martiallaw911.info/);
http://www.911truth.org/;
http://www.davidicke.com/content/category/6/19/33/
Un kāda dokumetāla filma:
Martial Law 9/11: Rise of the Police State (Alex Jones);


You don't have to make something happen, you just have to prevent it from not happening.
Tags:

links | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..