morphine

Plutons Mežāzī

10.. Apr, 2008 | 17:34
No:: morphine

Šā gada 26. janvārī plkst. 4.36 pēc Latvijas laika pirmo reizi pēdējo 230 gadu laikā Plutons pārgāja Mežāža zīmē. Šajā zīmē viņš pavadīs aptuveni 16 gadus un pilnīga pāreja Ūdensvīrā notiks 2024. gada 19. novembrī. Šim notikumam ir svarīga ietekme uz sabiedrību. Pirmkārt tāpēc, ka tiek šķērsots saulgriežu punkts un kardinālo zīmju ass, un otrkārt tāpēc, ka aktualizēts tiek tieši Mežāzis, kas ir saistīts ar varas orgāniem, kontroles institūcijām, finansu aparātu un citām dažādām virsotnēm.
PLUTONS valda pār dziļiem un slēptiem spēkiem, kas ir visa redzamā dzinējs. Ekonomikā Plutonam ir svarīga nozīme, jo viņš simbolizē enerģētiku, resursu izmantošanu un lielu varu. Vēl viena lieta ir militārā sfēra - viss spēka potenciāls un ieroču aresenāls (it sevišķi kodolieroči). Tā ir arī spēku mobilizācija, kolektīvais spēks un griba, transformācija un attīrīšanās process.
MEŽĀŽA zīme, savukārt, simbolizē virsotnes un stingras struktūras. Mežāža simbolismā ietilpst gan pasaules lielvaras, gan arī milzīgās korporācijas, gan globalizācija.
Plutonam raksturīgs ir tas, ka viņs iznīcina to, kā laiks jau beidzies un kura aktualitāte ir pagājusi, un dod spēku tiem, kas ir tikko dzimuši (ne vienmēr tiešā nozīmē), ir spēku pilnbriedā un veic svarīgu aktuālu uzdevumu šai pasaulē. Tāpēc mūs gaida laiks, kad kritīs vairākas varas un kuru vietā stāsies jaunas aktuālajai situācijai vairāk atbilstošas. Transformēsies tās lietas, ka tiek uzskatītas par stabilām, drošām un pamatīgām.
_________________________
pilns teksts
Tags:

links | view all comments


Reply

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..