mohito

[info]mohito @ 00:17: koncasss
Viss ir mainījies. šis viss gads ir tāds lielu pārmaiņu gads. Man ir mašīna.Rīt braukšu uz tehnisko. Lietas ar kurām jātiek galā.Daudz jādomā un jādara. šis gads ir manas pieaugšanas gads. Agrāk viss likās vienkārši , pat ne tā ....es varēju vairāk palikt bērns. Es joprojām darbojos ar projektu un ir jāpārraksta atskaite jau kuro reizi.Tā iespēja, kas pie manis atnāca...turpinās ar secinājumu, ka neviens jau neteica, ka būs viegli. Es ticu!
Es ticu, ka to paveikšu man tīkamā veidā. Tomēr sajūtas ir savādas, es esmu aizdegusies un to jūtu.Es iepriekš tā nedegu.Man ļoti vajag to visu sakārtot, savādāk pašliak ir tā, ka pārtikas nauda aiziet vizītkartēm un tas man atpakaļ neko nedos, jo tā nauda bš jāatgriež santimam.trūkst reklāmas , mājas lapas , darba laika un miera. vakar bijām ar sa uz kino, beidzot divatā.Rudens ir grūts, tā čukst pat migla uz laukiem. un gribot negribot vajag arī raudāt un nedaudz skumt.Cik tomēr ļoti tas mainās, dullā vasara un atkal rudens, kurš veļas pāri ar smagiem mākoņiem un pat zinot , ka vasara būs nākošgad...reālā realitāte, kurā esmu nonākusi liek man abrīnot cilvēku sabiedriskos nodomus radīt sev sarežģījumus ar noteikumiem un grāmatvedību.
cilvēku pasaule....gaismas bumba...jūrai...khaa.Kā es gribu?
es gribu lai līdz jaunam gadam viss sakārtojas un norimstas, sakarā ar naudām un projektu. Gribu strādāt un domāt ...ko un kā.
Ko man vajag lai bizness aizietu.reklāmu, reklāmu reklāmu!Reālo realitāti vajag iegrozīt tā , lai es pelnu mēnesī vismaz 400.+ telpu noma
Kā to izdarīt? zini šķiet vajadzētu domāt uz priekšu, bet to es lipināšu pa mazai piciņai.Tagad svarīgi ir tikt galā ar to ko jātiek.
Es zinu, kas ir galā...laimīga un apmierināta es, kas var baudīt dzīvi, ceļot un strādāt, nodarboties ar jogu un būt pieprasīta.Būt pašai sev laimīgai...reālajā realitātē!khaa un paldies eņģeļiem!

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Powered by Sviesta Ciba