dont dream it, be it
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, May 12th, 2007

    Time Event
    9:37a
    mani atkal nepamet sajuuta ka vinjs dara visu lai es vinju ieniistu.sanaak.
    9:48a
    aa sapnii manaa liicii nogrima jua 3ais kruiiza kugjis-viens uzskreeja uz klints, 1s vienkaarshi nogrima a treshajam uzleca virsuu motorlaiva. pa iistam. vieniigais kas man bija praataa-vai tieshaam tur ir tik dziljsh lai 3 kruiiznieki nogrimtu 1s virs otra?!
    p.s.sapnjot un runaat un raxtiit par grimstoshiem kugjiem ir ta spats kas staigaat pa plaanu ledu. labaak nevajag. tpu tpu tpu!
    9:50a
    aa un kas pats galvenais- kaads muus tomeer bija redzeejis un es pat zinu kas. un taatad-zviedrs ar garajaam kurpeem (jo taas bija leetaakas ) nosuudzeeja mani zebiekstei un veel nosauca par krievieti!!! kad vieniigaa krieviete no darba aizlaidaas uz maajaam, zebiekste izteica liidzjuutiibu manam elfam un veel piemetinaaja-naakmareiz mees iesim vakarinjaas kopaa, jo tava krievu draudzene nu ir prom! weasels uh?!
    10:43a
    man saak pietruukt latviskuma
    10:44a
    un vispaar es esmu paaraak nervoza
    10:44a
    btw mama dabuuja manas pukjes!!!!!!!!ja es buutu maajaas tas es..... dariitu visu visu :). mees ietu vakarinjaas uz bruuzi, un es buutu pielauzusi kleepjiem ievu (vai arii vellsvinjzinj kaadas pukjes/koki shodien zied), iztiiriijusi maaju ja nebuut slinkums, aizbrauktu arii pie 'omes ar saviem piiraagiem un aizietu arii pie vecaasmamas. un vakaraa skatiitos televiizooru un kashkjeetos ka jaaiet tachu aaraa pastaigaaties-uz avotu pa tumsu peec uudens. un es dabuutu stiept visas uudens pudeles viena pati jo siicim buutu svariigas djeelas pagalmaa. un tad es ietu guleet. savaa gultaa. un domaatu cik gan forsha bija shitaa diena. a varbuut mama straadaatu un es guleetu uz diivaana. un puksteetu cik ljoti gribaas atpakalj uz savaam maajaam. a varbuut es tiktu pielikta pie darba daarzinjaa jo mamas tachu ir jaataupa it sevishkji maneejaa. a varbuut mama buutu kursos riigaa kaa arii buus riit un diena buus kaa vien parasta diena. a vareetu tach buut arii savaadaak. un es neesmu tur bet gan te. bet only whats in my head is that matters :)
    10:58a
    ok give me a call later then
    no i ll give you a ring

    << Previous Day 2007/05/12
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba