dont dream it, be it
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Saturday, October 15th, 2005

    Time Event
    11:02a
    uz MaajaaM
    pilniigi bezideju nav ko darit shodien. galiigi tuksha galva no idejaam. vienmeer jau var guleet vai lasiit graamatu. bet aaraa spiid saule
    5:15p
    cik stulbi
    shopings. naudas teereeshana. jauni dzjinsi, bloknots, un dieviigi daargs bodiishopa luupu sviests. pilniigs sviests. un satikt citus atpakalj celjaa, kad saaku noveerot to tik-super-liidziigo-dzjuuda-lowam viirieti. gribeetu te palikt. ar pieziimi - ar viiru pie saaniem. te vajag. bet ko gan es riigaa ar viiru.


    pieziimes par kastanjiem:
    - pirmais kastanjkoks - zem taa staav mana teaatrapulcinja skolotaaja un aizrautiigi bazaree. pasveicinu un dodos taalaak.
    - otrais kastanjkoks - daudz kastanju. ideaala vieta. divi mazi rakari entuziastiski shivereejas pa lapaam un meklee bruunos adatainjus. ko tad es.
    - treshais un peedeejais kastanjkoks - lauku celjsh, blakus privaatmaajai. no pagalma izskrien ljoti smuks un draudziigs buldogs. nolaiza man rokas. slapji. saimnieks savaac, bet es jau esmu gabalaa.
    - bija veel viens kastanjkoks - kaut kur pa celjam. bet seetnieks jau bija visu aizslauciijis.
    8:23p
    10:39p
    jau suudiigais vaacu viins vederaa un viena kaaja aaraa pa durviim: gribi naakt liidzi. nee, es labaak pamaaciishos. bet iisteniibaa spiidiigas bumbinjas tortes dekoreeshanai garsho labi. un Vinjam ir pat sava dzimtas maajaslapa. kuraa nekas nav teikts par vinja ex vai beernu. atkal juuku praataa. bet citiem raadu, ka juuku praataa no taa, cik ljoti gribu prom, visu laiku seezjot airbaltic un speeleejoties ar datumiem.

    << Previous Day 2005/10/15
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba