dont dream it, be it
 
[Most Recent Entries] [Calendar View] [Friends View]

Thursday, October 13th, 2005

    Time Event
    11:54a
    cik smiekliigi tas tagad liekaas. tas tur apakshaa. neizguleejies beerns, paarguris darbinieks, iemiileejies pusaudzis un neizmaaciijies students.
    tagad ir savaadaak. izguleejies pusaudzis, paarguris beerns, neiemiileejies students un izmaaciijies bezdarbnieks. nav savaadaak. nekas jau dziivee nemainaas. tikai kaulinji sabiidaas citaadaa kaartiibaa. tie pashi. citaa kombinaacijaa.
    bet tomeer paliek gan viss savaadak. cilveeki mainaas. jo mainaas apkaartne. savaadaak dazji labpraat paliktu tai pashaa staavoklii visu muuzju. es. bezsvara staavoklii. taa nenotiek. saaku piezemeeties.
    jaakljuust sakariigam cilveekam. normaalam, vidusmeera vidushshkjiras cilveekam. jaapabeidz maacities, jaaatrod darbs, jaanjem krediits dziivoklim kaadaa no riigas mikrorajoniem, peec paaris gadu kopdziives jaaapprecaas, un jaauzaudzina divi beerni. pilniigi praktiskas domas. pietiek plivinaaties. bet kaajas veel neskar zemi.
    12:22p
    cietums
    es nesaprotu. negribu saprast. vinjus. un arii to, kaa var justies tik vientulji peec sava puikas taalumaa, ja ieprieksheja naktii vinja paarguleeja ar diviem citiem. peec brauciena atkal paarbiidiijaas fokusi un sapratu, cik necieshams cilveeks esmu. gribu prom. un katru reizi izbraucot pa laukiem redzu to muljkjiigo mietpilsonisko bildi, kur esmu cita un vinjsh ir cits. bet tik mokoshi saldi sevi ieraameet citaa dziivee. un man buus devinjas reizes jaamazgaa trauki naakamnedeelj.

    Current Music: bedshaped and legs of stone
    3:58p
    domaaju pievienot sev tos cibus kurus lasu.
    nebiju iedomaajusies ka kaads pievienos arii mani.
    bet es par to tikai priecaajos.
    man parasti vajag tagad un tuuliit (to ko gribu), peec pusstundas vairs negribaas. bet tagad jau gribu kaadas paaris nedeeljas. tikt prom no shejienes.

    << Previous Day 2005/10/13
    [Calendar]
    Next Day >>

About Sviesta Ciba