dzīvesvieta

« previous entry | next entry »
Nov. 28th, 2012 | 10:04 pm
mood: heijā
music: pik un pak

he he hē, mitrene ir atradusi sev māju!  jebšu notikās tā caur dažādiem klusiem un viltīgiem avotiem mitrene padzirdēja ka kaut kur pāraugušajā Lībiešu ciematā ir tukša mitreņu māja. Tā nu sagaidijusi nakti kad nevienu cilvēku šaušalīgi nešašokēs milzu cilvēka izmēra mitrene kas staigā apkārt(jā jūs pat nevarat iedomāties cik grūti man ir aiziet un nopirkt paciņu sviesta!) mitrene izlīda no savas pagaidu dzīves telpas un fiksā solī devās uz aptuveno mājas lokāciju. Mirkli pariņķojusi apkārt mitrene uzdūrās nepārprotamām norādēm ka māja te pat vien būs.
Un  nu pēc mirklīša mitrene ir atradusi māju.  Heijā!
Īss aprakstiņš par to kā tas viss izskatās dabā- nekā tas neizskatās dabā, māja ir gandrīz pilnībā zem zemes un tas kas ir viss zemes ir mazliet betona un mazliet armatūras stiņu. 
Kāda tad ir tā māja? Nu mēs mitrenes dodam priekšroku mitriem, tumšiem un pavēsiem pagrabiem, der arī mitras vannas istabas un nu kaut kas tāds.  
Šeit mūsu stāsta galvenā varone bij atradusi ko baisi milzīgi episku. sazin cik tur bij kvadrātmetru, sazin cik dzīvokļu bij plānots būvēt virs mājas, bet pati māja bij tukša varena un superīga!
Tur nebija nekā cita kā betons un ūdens, un dažas metāla detaļas. Ak jā gandrīz aizmirsu- slota, 2 krēsli, alus pudele un mazs soliņš. 
Tā nu mitrene stāvēja un vērās lielā tukšumā un klausījās varen varenā ūdens pakšķu, šļakštu simfoniju. Viss pagrabs bij pilns ar ūdeni aptuveni līdz pusei, no nenosakāma tāluma atplūda atbalsis, virs galvas mazs pleķītis debesu(tur bij plānota auto rampa, jo pagrabs pa daļai ir arī bij plānots kā autostāvieta).
Tā nu mitrene iesvempās ar varenu plakšķi ūdenī un brida uz otru pagraba galu, ūdens ūdens ūdens ūdens! Uh gaisa mitrums vien ir kaut kas varens! temperatūra gan ne tik ļoti..
Bet nu tas jau ir labojams pasākums, drusku plēves, labi daudz organisku materiālu(piemēram pērnās koku lapas) un pūšanas/kompostēšanās procesi parūpēsies par lielisku temperatūru un CO2 saturu.
bet nu atpakaļ pie pagraba(jo diemžēl tā jau arī tā māja ir)
Būtu vērts pa to pabraukt ar laivu, jo tiešām tā ir vieta kur to var darīt. hmm iekštelpu kartings... iekštelpu laivu centrs. hmmm mož mitrene ir atradusi sev jaunu ienākumu avotu.

P.S pielikumā es savā jaunajā mājā.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {0}