par laiku pirmītiņas.

« previous entry | next entry »
Sep. 12th, 2012 | 07:08 pm

Kādā iepriekš neizpaustā dienā un iepriekš neizpaustā laikā un pavisam neizpaustā pilsētā Mitrene un Distele devās pabradāt pa šo pavisam neizpausto pilsētu. Pačukstēšu jums priekšā tā ir 308.994048km(+-1000km) no lielākā gravitācijas objekta daž-desmit gaismas gadu apkārtnē
tad ko viņi redzēja un dzirdēja? 


Plāns jau bija skaists, objekts A. 
Rīts, ceļš, utt utjp. 
Objekta A. vārti, paraustīja viņi tos un secināja ka tie ne vella neveras, nu varbūt 20cm, nu nekas drūmas pārdomas pastaigas ap žogu, izmisīga zvanīšana tiem kas varētu ierasties ar kādu no krievu T tankiem un tos nolāpītos vārtus izraut. nevienam tanks neatradās, un takā USA desant helītis pašiznīcinājās osamu tvarstot tad nu iespējas ietapt objektā A bij izsmeltas.

Pienāca laiks plānam B, un arī objektam B.
Aizgājuši uz turieni mūsu stāsta varoņi secināja- ir taču diena un apkārt ir nevaldāmi ļaužu pūļi, un iet objektā B, to acu priekšā būtu diezgan nepieklājīgi, kozin ļaudis padomātu? Ko tā humanoīdā vēžveidība un humanoīdā kurvjziežu dzimtes pārstāvība darīs tur. Ai ai ai aizklājiet bērniem acis un izsauciet žandarmēriju, šito bezkaunību un neķītrību!
Tāpēc lai izbēgtu no šādiem ekscesiem tika nogaidīts pareizais brīdis, konsumējot pa-daudz kaltētu nakteņas dzimtas augu lapas. Kad nu tas beidzot bij atnācis, šie abi netērēja lieti laiku un resursus un devās objektā B.

Vilšanās. 
Objektu B. bij apsēdis traks cenzors- visas durvis aiznaglotas, visi logi aizbarikādēti, viss ir ciet un apkārt vien mūžīgas drupu mokas. Ai Ai Ai.

Drūmi ka tā, bet ko tu tur padarīsi? 
Šādu drūmu un mokošu atziņu vadīti stāsta varoņi ielavījās citā mājā kas turpat blakus bija. Sacīsim B1.
B1. vismaz neskopojās ar lietām. Tomēr diezgan smags skopums bij skāris tādu sadaļu kā darba drošība.
Vai jumta logi...
Lai gan kaut ko viņi lietas labad jau dara ar. Bet kad aiz šīm durvīm tika saklausīta aktīva destrukcija, jebšu gabali jumta tapa par gabaliem no 1 stāva grīdas, dēl ta ka nesmēķētāju telpā iepūta vējš, abi apskatnieki ņēma vagu.

Tad joka pēc tika izlemts aiziet atkal uz objektu A, aptuveni a ja nu kas.
Kā izrādijās tos nolādētos vārtus kāds jau bij paspējis sagriezt metālā, un ceļš bij brīvs.
Objekts A. viesus sagaidija ar izdegušu un slapju čigānremontu 1 stāvā, un tīri gaumīgu tukšumu otrajā stāvā, pa bēniņiem mitrene daudz nestaigāja, pārāk sauss ziniet. 

Slepenā Melodijas nindzju brigāde bij kādu assasinējusi iekš 2 stāva aktu zāles, jo kā citādi lai izskaidro to ka tur sienās bij sadurtas plates, slotas kāti un galu galā kā lai izskaidro to krēslu?

 Jup, šo pašu.

Pa ceļam ārā tika atrasts logs uz gaismu.
Un vakars beidzās šādi, tālāk nāve un mūžīgas mokas.

Link | Leave a comment | Add to Memories


Comments {1}

Tā tur, tajā pļavā = Distele

(no subject)

from: [info]distele
date: Sep. 12th, 2012 - 09:17 pm
Link

"Ai ai ai aizklājiet bērniem acis un izsauciet žandarmēriju, šito bezkaunību un neķītrību!" excellent!
Atļaušos pieminēt, ka viens no maniem kātiem pēc bezkaunību un neķītrību veikšanas joprojām pieklibo un liek par sevi manīt!

Reply