celjojums uz tralalaa - [entries|archive|friends|userinfo]
miska_agris

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[3. Jan 2005|23:43]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkliidzi Shim!!!

Comments:
[User Picture]
From:[info]surkis
Date:4. Janvāris 2005 - 01:29
(Link)
ši to te es la sīs vē lāk....

/godīgi atzīstos tagadiņ liels slinkums
[User Picture]
From:[info]miska_agris
Date:4. Janvāris 2005 - 07:43
(Link)
ai, ai, ai... pac piepras, lai ko ieraxt, bet tagad atsakies lasiit... nu labi, labi- Jums ar mr.v paveicaas, ka arii shodien Ciba man ir labveeliiga :)... man jau taads riebiigs ietiepiibas nikjis- peec taadaam paveeleem gribeeju to cenza vaardu izcelt un pasviitrot 5caam treknaam sviitraam, bet nee nee nee- es ciiniishos ar savu iedabu un buushu jauks, jo Tavs vaards man ir likums!
[User Picture]
From:[info]surkis
Date:5. Janvāris 2005 - 01:40
(Link)
he he...nu sirsniigi pateicos par savas iedabas nomaakshanu augstaaka meerkja labad, man jau jaaglaabj ne tikai tava aada, bet saveejaa arii dzen...jo kaa ne kaa kaiminji.... radikaala noteikti buutu palikusi es, ja mans sapraats buutu lielaaks un stipraaks par manu nepraatu.... bet neesam mees aazhi...tik piilju kaashi, kas dar ko vaig ...un ne pukst, ne vaid...;))

es Juuss gribeetu uzaicinat uz vien kaartiiig mach uz dziivib un naav...vai pliku pakaalj staavi... kur tikums ir kraaapt un burvju kaartis zagt, kur draugs nav neviens, kur sapraats ir liegts, kur viss ir ienaidnieks, tik avitinja draugs, kas veel Tevi glaabs, kuuliisos muks un lielu prieku guut...;)))
[User Picture]
From:[info]miska_agris
Date:6. Janvāris 2005 - 10:28
(Link)
oo jaa oo jaa, tas man noteikti interesee... bet, mana daargaa, vai esi ar mieru paciesties kaadu dienu, pagrauz sieru un gaidi! man liidz 20.01 ir pilniigs melnais caurums- biblioteekas, dators (kur atveerts tiaki words), darbi, darbi- naa naa naa... IZVEMTIES! bet 20.01 es saku JAA... vai arii 21maJAA (nee, tad manai mammai ir dz.d), tad 22traJAA! ko sak? kaa Tev vispaar miilaa un darbaa sokas??? es skatos, ka ar to Viju Tev vienas mokas... ko vinja Tev uzkasiijusies???