celjojums uz tralalaa - [entries|archive|friends|userinfo]
miska_agris

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[29. Dec 2004|23:16]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Linkliidzi Shim!!!

Comments:
From:(Anonymous)
Date:4. Janvāris 2005 - 07:53
(Link)
te pati Vija- es vairs savus vietniekus nesuutiishu! Eliiniit (un nemaz nepiesienieties man pa anonimitaati, jo savaadaak saukshu Juus segvaardaa pa Jolantu, jopcik popcik), lai nu no kaa, bet no Tevis es nebiju to gaidiijusi... riit, lai Tavs burviigais teevs un lieliskaa maate ierodaas pie manis uz paarrunaam! nebuus nekaada dziiroshana un apkaart dziivoshana- ne shnjabis, ne ripas! nost ar apreibinaashanos, ja vien taa nav mana, Rasmas un Peetera sadzershana paslepus zem autobusa!

vai Tev ir skaidrs???
[User Picture]
From:[info]surkis
Date:4. Janvāris 2005 - 09:43

Kājas jau aukstas.

(Link)

Es loti nozēloju izdarīto, tikai ludzu nesauciet manu mammu.... es taa vairs nekad nedariishu...vairs mani nepiekjersiet aiz shkjuuniisha piipeejot....tikai nesakiet manam bargajam teevam.... es taa vairs nekad nedariiishu... neseedeeshu vecaakiem zeeniem kleepii un Bonaparts vairs nav mans draugs....nevienam arii par Peeteri neteikshu....arii par Rasmas kundzes alkoholism nevienu vaaardu nebildiishu....un par Juusu, vis cieniitaa, izvirtiibaam ar Peeteronkuli...mana mute buus kaa kaps. Tikai atbriivojiet mani no taa kauna, ko gribat man uz kakla likt!!!
From:(Anonymous)
Date:5. Janvāris 2005 - 21:27

IZSAUKUMS

(Link)
nodod luudzu sho saviem vecaakiem!

auksti godaatie Bauzes Krastinja kungi un kundzes,

luudzu ierasties juus uz miiloshu sarunu ar juusu maitas klases audzinaataaju sk.Viju Stepicjevu, saistiibaa ar juusu auksti goriigaas meitas uzvediibu, 2005.gada 6.janvaarii... plkst.13:20 skolas eedniicaa!

ar citu
sk.Vija

5/01/05