minija - [entries|archive|friends|userinfo]
minija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[25. Nov 2008|10:12]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Mans vislielākais sapņa murgs- kad sapnī sapņoju, ka mani izprecina pret manu pašas gribu. Tas ir tā- kad sapnī nolemj, līgavainis, ka lūk, mēs precamies un VISS! Ne man, ne kādam citam netiek jautāts un neviens neiebilst pret kāzām. Vien es iedama pie altāra pinkšķu jeb dusmojos, esmu nikna par šādu lēmumu, jo precos ar nemīlamu personu.
Kad no šādiem sapņiem es pamostos, es saprotu, ka šī tēma ir mans vislielākais sapņa murgs.
Un kamdēļ man dzīvē gribētos precēties, ja sapnī esmu jau en- to reizi apprecējusies un VĒL pret pašas gribu. Reālajā dzīvē kāzas manī izraisa paniskas bailes, bēgšanu, atkāpšanos un skriešanu prom no visa kad sākas tēma kāzas. Bļin, laikam būšu "bēgošā līgava"! :P
Braucu šodien uz darbu un domāju, ko šis sapnis varētu nozīmēt? Nozīmēt manā dzīvē, nevis ko nozīmē, kāzas, precības un līgavainis? Nācu pie secinājuma, ka es baidos pazaudēt savu brīvību un atkal būt kāda īpašums. Klausīties cita viedokli, gadījumos, kad es nemaz neesmu prasījusi, ko Tu domā? Būt par īpašumu cilvēkam, kas zina labāk, kas man ir vajadzīgs, kas jau zina pirms manis, ja es pieņemšu lēmumu (kas nav tāds, kā gribas viņam) tas būs slikts lēmums.
Bet man ir nepieciešama, mana brīvība, man ir nepieciešama līdzpastāvēšana, sajūta, ka par mani rūpējas, ka man nav jādomā par sadzīviskām lietām (kā tekošs ūdens krāns, spoguļa pielikšana pie sienas, elektriķa sameklēšana, autoservisa sameklēšana un tur problēmas izklāsts bez teikumiem, man tur skaņa kā dzin, dzin, tuk, tuk :P :) (labi šitās skaņas es nesaku). Vispār, es baidos pazaudēt savu sievišķību darot vīrieša darbus.
linkGribi pateikt kaut ko?