mikele


Post a comment

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Labāko seriālu top 5.
Man vispār ir tādas nepanesamas bailes skatīties seriālus (so much time waisted), bet ik pa laikam kaut kas ļoti brīnišķīgs uzpeld manā ekrānā + studentam būt nozīmē skatīties vismaz pa pāris seriāliem gadā, tad nu te būs labākais, ko esmu redzējusi šo 4 gadu laikā : 
1. Bob's Burgers. Satriecošs jaunatklājums. Visnepretenciozākais un nevardarbīgākais muletņ-humors ever. Brīnišķīgi izstrādāti tēli, fantastiski story lini. Pagaidām tikai trīs sezonas, kuras gardi noēdu pāris dienu laikā. Ar "Family Guy" vai "American Dad" salīdzināt pat īsti nevar, man, goda vārds, tas stulbais amerikāņu humors, tur saspārdīt sievišķi ar cirvi, nekas smieklīgs nešķiet. Nevar būt, ka cilvēkiem pietrūkst iztēles. Šis ir pierādījums tam, ka nepietrūkst. Stāsts par Bobu, tipisku vīrišķi, kuram pieder Burger-ēstuve un viņa mazliet uz alkoholu paķerto sievu + 3 bērniem, psihopātisku jaunāko, neizteiksmīgu vidējo un ar kompleksiem apveltītu vecāko, kuriem jāpiestrādā viņa restorānā, lai Bobam nebūtu jāmaksā alga ekstra darbiniekiem. Goda vārds, šis ir labākais, ko man nācies līdz šim redzēt.
2. Trailer Park Boys. Viens no tiem atradumiem, kurš ar savu idiotismu pamatīgi paceļ dienas prieka devu. Visstulbākie notikumi ar visidotiskākajiem tēliem, "I decided to put my life together, get my wife back, kid, so.... I started growing dope again. That's what I'm really good at." Seriāls par puikiem, kuri pavada dienas mēģinot izdomāt visstulbākos veidus, kā tikt pie naudas. Katras sezonas beigās tie nokļūst cietumā un atskārst, ka cietums taču ir brīnišķīgs. Silta paika, draugi, jumts virs galvas. Positive thinking.     
3. The office. Komentārus neprasa. Tā fantastiskā sajūta, kad gribās pievērt acis un teikt : "Nēēēē, nu lūdzu, nedari to, ko tu grasies tūlīt darīt." Kauna sajūta, no kuras tikt vaļā skatoties Ofisu - neiespējami.
4. Black Books. Dylan Moran lolojums. Ilgi no šī baidījos nepanesamā 90-to gadu skata dēļ, tā stulbā kvalitāte un smieklu celiņš, are you serious? Bet pēc vienas sērijas bija skaidrs, alkoholiķis - grāmatu veikala īpašnieks, kuram riebjās katrs pircējs, kurš ieklīst viņa valstībā, un neciešamā asistenta pazemošana ir vistraģiskākais un smieklīgākais pusmūža vīrieša dzīves attēlojums. Fantastika. 
5. Parks and Recreation. Par šo ilgi šaubījos, nelikās, ka nopelnījis vietu šajā top5, bet neko citu izdomāt nevarēju, tāpēc te nu būs Ofisa radītāju otrais gara darbs. Stiliņš stipri līdzīgs, plot line mazliet cits, bet ideja tā pati. Ieskats Pilsētas ainavu plānotāju ikdienā, kura, kā vienmēr, saboostota tik ļoti un piesātināta ar tik absurdām savstarpējām attiecībām, ka lai nu būtu. Ofiss tomēr man patīk labāk.

Lieki teikt, ka šie visi ietilpināmi žanrā comedy/stupid characters/absurd plot lines. Bet tādi man tīk daudz labāk kā kaut kādas vaimanāmās sērijas par to, kā meitene nevar dabūt čali 6 sezonu garumā. 
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: