Elīna [userpic]

Tired.

23. Februāris 2010 (13:44)
Klausos: Florence And The Machine - Blinding



esmu tik ļoti nogurusi. nu tik ļoti. pēdējās nedēļas laikā nav bijusi neviena nakts, kad es būtu aizgājusi gulēt ātrāk pa diviem.
nav bijis neviens rīts, kad man nebūtu jāceļas jau 8os.
hah, nav pat bijis rīts, kad nebūtu aizgulējusies. pat šodien, kad telefonu noliku uz zemes, lai nekristu kārdinājumā izslēgt modinātāju un gulēt tālāk. pamodos, kad Aļuks man zvana un prasa, kur esmu. telefons - gultā. zem spilvena. nu ja.
nav bijusi neviena diena, kad es neguļu diendusu. un ne jau tāpēc, ka nav ko darīt un gribās pagulēt, vienkārši neesmu spējīga pasēdēt, tikai iekrist palagos.

un tas viss nav tāpēc, ka es baigi rukātu zpd. nemaz. mēs rakstam projektu un man biedrs tā jau padarīja lielāko daļu darba.
man vienkārši ir pilnīgākais spēku izsīkums.

bet beidzot es varēšu izgulēties. nevaru sagaidīt šo nedēļas nogali. un ne jau tāpēc, ka briest mega ballīte vai kas tāds, vienkārši es varēšu gulēt. gulēt ilgi.

nu aizstāvēšana čill. nav pat vērts neko pieminēt.

pagāšnedēļ? neko. biju slima, bet kkā attapos pie Līvas ar vīnu, rīgā, pastā, nakts kino. jā, slima es esmu vēl joprojām un nākamnedēļ Itālija. (un visi tagad noelšās un domā "jāa, viņa brauks uz Itāliju atpūsties" bet nēe, tur ir auksts un lietains. greet. vēl kkas klāt superīgajai ziemai un putenim, kas darās tepat)

labi, ka uz rītdienu nekas nav jāmācās. varētu kko paskatīties. pankūkas jau cepās.
gribu skatīties friendus, bet otrā datorā. slinkums iet pakaļ.

un manā istabā atkla ir BARDAKS. trauki, kārumu papīriņi, ūdens pudele, sulas paka, salvetes visur. ja vien būtu spēks savākt.


baigi patīk.
http://www.youtube.com/watch?v=boo2Zm69fhY&feature=fvst
un
http://www.youtube.com/watch?v=0clYf51Wtx0

Comments

Posted by: Sintija ([info]sintija)
Posted at: 23. Februāris 2010, 14:02

ō! ko Itālijā?