Haoss - [entries|archive|friends|userinfo]
Migla

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[21. Maijs 2004|11:04]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Pēdējās dienās kautkā daudz viskautkas noticies. Beidzot dabūju bakalaura tēmu, beidzot pati, vismaz daļēji, varēju sastādīt savu darba grafiku, beidzot pats no sevis parādījās viens diezgan sen pazudis cilvēciņš, beidzot mamma sāka strādāt (mājās sēžot jau bija palikusi diezgan nikna), nez kāpēc viss ģīmis nometies ar pumpām kā tādai pusaudze, vakar pamanīju, ka manas mīļotās šļopenītes saplīsušas, bet jaunas tā arī vēl neesmu atradusi, gaidu siltāku laiku, jo pastāvīga pakošanās siltākās un ne tik siltās drēbēs man jau ir pieriebusies.
Starp citu, vakar gulēt ejot es nez kāpēc nevis vienkārši aprunājos ar Dieviņu, bet daudz daudz reizes skaitīju tēvareizi. Pat pati nezinu kāpēc! Un šorīt no rīta bija daudz vieglāk pamosties nekā parasti! Varbūt Dievs tiešām neklausās ja es kaut ko buldurēju savā nodabā, bet ja skaitu tēvareizi - pamana. Moš viņam ir kaut kāda iekārta, kas reģistrē tēvreižu skaitītājus, bet nesakarīgos buldurētājus atsijā?!
Tas man vēl ir jānoskaidro! Varbūt pat kādu dienu jāaizstaigā līdz baznīcai! Nezinu. :)
Linkir doma

Comments:
From:[info]hemmis
Date:21. Maijs 2004 - 15:10
(Link)
dieva nau. bet tas tā, tikai manas domaz ;)
[User Picture]
From:[info]migla
Date:21. Maijs 2004 - 15:17

Whatever

(Link)
Lai nu kas tas būtu - man viņš patīk. Man patīk ar kādu vakaros parunāties. Bet varbūt man ir šizofrēnija vai kas tāds?! :)
[User Picture]
From:[info]exclusive
Date:22. Maijs 2004 - 00:09
(Link)
Man ar derētu aizčāpot uz baznīcu, un arī es domāju - gan jau kādu dienu :)
Un kaut kas augstāks tomēr ir, noteikti ir...