May 3rd, 2009

prieka.

tik jauki.
patiešām. patīkami. Mana sirds vienkārši dreb no laimes, pati staroju.
tā īsti jau iemesls nemaz nav nepieciešams. :) lai gan...
1)Ir silts pavasaris.
2)Pavisam tuvu jau eksāmeni, skolas beigas, vasara. [no vienas puses patīkami, gribās ātrāk visam tam tikt cauri, no otras, mazliet bail...nu tā pat kā pirms 3 gadiem :)]
3)Man blakus gan priekos, gan bēdās ir tuvs cilvēks ar kuru esam kopā gājuši gan ellei, gan zvaigznēm cauri, mazliet kaut ko pazaudējuši, bet daudz vairāk ieguvuši.
4)Vasarā pēc Zvēra [tad orlijs apsolīja būt Latvijā. pie manis vēl ir viņa rakstītā salvetīšvēstule, kuru visiem kuriem solīju parādīt esmu jau parādījusi..]ar mīļoto un mūsu vecāku svētību un atbalstu (paldies)dosimies uz Dāņu zemi.[varbūtība arī ka england, bet šis variants netiek īsti apspriests]
5)Hokejs, ceļ patriotismu :)
6)šovakar ar Valdi, Anniju, Sanitu, Amandiņu, Salvi, Mārtiņu, + vēl droši vien kāds/-i... pēc hokeja uz katakombām zem stadiona. mazuliet jāpabaidās :)
7)Rīt ar ģimeni māsas un manu draugu, ģimenes izbrauciens uz zaļumiem(cik mēs ģimenes būsim nezinu :D). :)
8)Es vienkārši esmu priecīga.
9)Man [mums]beidzot ir nākotnes mērķi, sapņi, ilūziajas. Kuras vēlamies piepildīt. Es nezinu vai mūsu mīlestība būs mūžīga, jo es nezinu vai es ticu mūšīgai mīlestībai, bet silda patīkami vārdi no apkārtējiem: "Jūs esat vismīļākais pārītis kādu esam redzējuši" vai arī "Ja jūs izšķirsieties, es vairs nekad neticēšu mīlestībai" (tā teikt, vai ir iespējams radot sevī laimi ar to iepriecināt arī apkārtējos? :)) un silda vārdi no mīļotā: "Es nekad nevienu neesmu tā mīlējis, un es zinu ka mēs esam lemti viens otram." "Tu mani esi apjucinājusi, jo vairs nesaprotu vai es patiešām mīlu pirmo reizi, vai esmu pārmīlējies." un patiesībā. tik daudz jauku ir teikts. bet man jau pietiek ar vienu pliku "mīlu."

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: