November 30th, 2008

Fuck off.

Es nesaprotu. es patiešām nesaprotu.
Es mīlu cilvēkus, bet es vairs to nevēlos izrādīt. Patiešām nevēlos.
Es gribu lai man būtu vienalga. Varbūt tāpēc es palēnām kļūstu par alkoholiķi, varbūt tāpēc pēdējā laikā sanāk ar zaļumiņiem aizrauties.
Es gribu lai visi domā ka esmu maita [vai arī lai to redz].
Es gribu atpūsties no visa.
Es gribu lai neviens nepamana mana svara samazināšanos.
Es gribu lai man nesāp mugura un lai man nesāp nieres.
Es gribu atrast savas prioritātes dzīvē un saprast kam es esmu domāta, kas man noderēs un kas nē.
Es gribu savādāku vakardienu, un savādāku rītdienu.
Es gribu kļūdīties vēl daudz un mācīties no kļūdām.
Es gribu mieru.
Es gribu būt gudra.
Es gribu pārāk daudz.

Man ir uzlikts kāds zīmodziņš - "Ja esi aizņemts, tad es tev noteikti iepatikšos"?????? Es vairs nevaru to izturēt. pārāk bieži pēdējā laikā. Es pat nezinu vairs ko darīt. Nodevu jau tuvāko cilvēku, bet noteikti zinu ka tādā veidā vairs nenodošu nevienu. NEKAD. Jo es šobrīd par to ienīstu sevi, un ienīstu tos, kas tā dara. Un lai cik tas dīvaini nebūtu, es esmu vīlusies. Daudzos. Un pēdējā laikā aizvien biežāk. Es nekad nebūtu varējusi iedomāties par dažiem cilvēkiem, ka varētu iepatikties viņiem, ka varētu likties viņiem iekārojama, pat tad, ja viņiem MĀJĀS ČUČ DRAUDZENES, kur ir cilvēku sirdsapziņas?.. Es pat nemēģinu vairs nevienam iepatikties, es nemēģinu būt ne forša, ne laba, ne jauka, ne smuka..tieši otraadi. es mēģinu padarīt sevi par nožēlojamu. Es mēģinu panākt, lai nevienam negribētos runāt ar mani. Es mēģinu būt neinteresanta un mēģinu iztēloties ka man neinteresē neviens cits. Es vienkārši nodzeros un baudu dzīvi, un man pat nav nekādas sajēgas, kā es viņu baudu, jo es neatceros. Pārāk daudz reibinošu produktu. Bet es noteikti zinu ka 5diena bija laba. Tā izdejoties... un pats labākais, ka es neatceros ar ko es dejoju, neatceros vai pazinu vai nē. Un tas ir forši, jo ja gadījumā tas bija kāds aizņemts cilvēks, mani nemāc šobrīd sirdsapziņa. Es atceros tikai to ka labi izdejojos..

un jā. es ceru ka neviens aizņemts vīrietis vairs mani nemēģinās noskūpstīt, jo man tik ļoti nepatīk atraidīt. bet pēdējā laikā "nē" pielietojums ir mana stiprā puse, un mazliet ar to arī lepojos.

ES VISIEM BŪŠU MAITA, BET MAITA AR TĪRU SIRDSAPZIŅU!!!!!!!!!!!!!

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: