June 9th, 2009

Oranži mati.

Gribējās dziedāt šoreiz par sarkaniem matiem, bet tagad jādzied par spilgti rōzā. :) un nemaz tik slikti tā kļūda neizskatās. :)

bet vakar gan sajutos slikti. nāca pretī divas meitenes [izskatiijaas taadas salietojusaas] un teica: fūj cik nesmuka meitene... nekad neesmu jutusies skaista, bet man patiešām sasāpējās... draugiem pastāstiju savu bēdu, bet tie tik, lai neklausos tādos pāķos, ļoti skaista meitene esi, viņām skauda utt. bet tas jau draugu pienākums - pateikt kādu labu vaardu un nomierināt :)

lai cik smieklīgi tas nebūtu, pēctam mājās visu vakaru raudāju, runcīts žēloja un līdz pat iemigšanai raudāju par to ko man pateica... pirmo reizi savā mūžā kaut ko tādu dzirdēju, tik briezmīgi pazemota jutos un neglīta... un tas lūk arī bija tas kas man ļaus turpmāk līdz 19.jūlijam uz ūdenīti sēdēt... tieši tie vārdi :) varbuut tad arii pati sajutiišos labaak un tā.. vienmēr kad man slikti es turos uz uudens diētas... un taas jau tik 10 dienas :)

un vēl. es gribu mieru :) ak jā. iepazinos ar savu vecvecvectētiņu Kārli. Viņš jau sen viņsaulītē, bet foršs večuks... :) un vēl manu vecvecvecvecvectētiņu sauca Miķelis. man tas tik mīlīgs vārdiņš liekas :) un vēl es zinu, ka mūsu ģimene ir ļoti spēcīga. Daļa ir attīstijusi savu spēku bet lielākā daļa to neattīsta. :) Ziniet. ja man asinīs ir dziedināt, tad es to arī darīšu un es mācīšos. Gan jau vecvecvectētiņš Kārlis man būs blakus :)

From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message: