la petite mia - Flaieri, filmas, feechi
June 2009
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
Monday, September 29th, 2003 02:52 pm
Flaieri, filmas, feechi

Nedeeljas nogale bija visai uzjautrinosha.."luudzu, flaieriitis uz briivdabas kino" tika skandeets tuukstoshiem reizhu.. briizhiem gribeejaas vienkaarshi pieiet pie miskastes un izgaazt to visu aaraa, bet nee..braalis tomeer. Njaa.

5diena bija dikti mieriiga - paseedeejaam nedaudz Kakjii un tas arii viss. Un tad jau atkal flaieri..un feechi, kuri gribeeja iejaukties manaa privaatajaa dziivee, palienot tieshi zem kaajaam, un tomeer nee - nesanaaks:) Un, jaa, flaieri...piipeet uz Mola jumta ir dieviigi..:) apsolos, ka tas atkaartosies, bet tikai iipashos gadiijumos. Mola jumts un mince ir iipashs gadiijums.

6dienas vakars bija iipashs. seedeeju viena pati istabaa un blenzu ntaas filmas - saakot ar Sliding Doors(vai tieshaam visu likteni var mainiit tikai tas vai es paspeeju uz vilcienu vai nee? nu, labi - beigaas taapat visi mirst..), nedaudz no Bumer (baac, uzkaaraas un tapeec tikai nedaudz), tad veelreiz Atrasts Amerikaa, lai paarliecinaatos, ka tieshaam Pulkvezha baarmenis saka nu jau legjendaaros vaardus: kas paarkaapj likumu Amerikaa, seezh cietumaa:) Turpinot ar taadaam filmaam, kuras nav veerts skatiities kino, piemeeram - What A Girl Wants un Try Seventeen (bet arii no taas tikai nedaudz..un ne jau tapeec, ka k.kas buutu uzkaaries)...nu ja..7diena..flaieri. Satikos ar minci jau tramvajaa un murgs atsaakas..tomeer arii jautriiba netruuka, kas shajaa pasaakumaa ir galvenais. Nu - dziives pasaakumaa.

Current Mood: other
Current Music: Z-Scars - Tu Tuvojies Sev

CommentReply Add to Memories Email this entry to a friend