Ceturtdiena, 13. Mar 2008, 21:24
[info]mexican: Pārsteidzoši, tiesām pārsteidzoši

- Cilvēks miegā pavadfa 20 - 25 gadu savas dzīves un mūsdienu zinātne NEVAR droši apgalvot kādēļ, kādēļ cilvēkiem ir nepieciešams miegs...
- Kopš Einšteina laikiem zinātnieki no Einšteina 4 dimensijām ir nonakuši jau līdz pat 11 (pieļauju, ka atrodas tadi kam ir arī vairāk :D) un bezgalīga skaita paralēliem visumiem - vai kas izklausās vēl skaistāk paralelam pasaulēm. Lai arī tikai teorijas tomēr lielāka daļa ar dziļu un specīgu matematisko pamatu.
- Laiks ir eksistējis arī pirms lielā spradziena.
- Jau daudzus desmitus gadus atpakal ir veikti ļoti liela mēroga eksperimenti par telepātiju un ārpusķermeņa pieredzi. Iegūti grūti apstrīdāmi rezultāti.

- Un vēl un vel un vēl...

Vai tas nav pārsteidzoši - telepātija. Ceļošana uz paralēlām pasaulēm pat paralēlu visuma radīšana pie sevis pagraba turklāt šis visums neaizņem vietu kura tu dzīvo. Kāda no paralelajam pasaulēm Napaleons nepakasa pie Vaterlo, kada no pasaulēm nav manis vai tevis, kada no pasaulem ir cits es kada no pasaulēm nav matērijas kādu mes to pazīstam.

Un vēl un vel... Doma ideja, laiks , iedvesma, telpa, utt,utt... Tik daudz visa kā...

Tik daudzkā ka pat neiespejami visu aptvert, bet vai tas viss nav parsteidzoši un ta nav zinātniskā fantastiska daudz no ta ir jau gadiem pētīts. Nopietni zinātnieki utt... Varbūt var likties ka juku prāta bet vai tas nav parsteidzosi...

P.S. gribas parlasit šādas tādas gramatas...

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: