Kulta figūra's Journal

> recent entries
> calendar
> friends
> profile

Tuesday, December 2nd, 2003
7:45p - Dark side
Vienmēr esmu jutusies ļoti nepatīkami, kad cilvēks, kas līdz tam bijis ļoti jauks, pēkšņi kļūst rupjš. Tas kaut kā iesit pa galvu un, kas ļaunākais, liek man justies stulbai. Galu galā, kā es tik ilgi varēju nepamanīt to, cik viņš patiesībā ir riebīgs? Vēlāk liekas, ka tas bijis acīmredzams.

Bet varbūt tā gluži nav? Varbūt es meklēju attaisnojumus, bet pēc pieredzes man izveidojusies pārliecība, ka visbiežāk cilvēki kļūst riebīgi, ja viņiem ir kauns. Viņi ir izdarījuši kaut ko tādu, ko paši tagad nožēlo (piemēram, atklājuši kādu noslēpumu, pielaiduši otru pārāk tuvu klāt utt.), un jūt dusmas pret to, kurš kļuvis par šī notikuma liecinieku. Un tas izpaužas kā rupjas, aizskarošas piezīmes, vēlme aizskart, pazemot un ievainot to, kura acīs esi, pēc savām domām, zaudējis savu līdzšinējo stāju.

Kaut gan, ja tā padomā, tas diez vai ir attaisnojums.


current mood: nepatīkams

(2 comments |comment on this)

9:59p
Kļūst baisi, redzot, cik daudzi cilvēki ļoti labi apzinās, kas viņiem kait, kur ir viņu problēmas un kas tās izraisījis (līdz pat tam, ka māte bērnībā neļāva ēst pīrādziņus), bet absolūti nemāk tās risināt. Tad jāvaicā - kāda jēga?

(33 comments |comment on this)


<< previous day [calendar] next day >>

> top of page
Sviesta Ciba