Trīs āziešu ēdienu kultūras sastāvdaļas/ēdieni/whatever bez kurām es nespēju vairs iedomāties savu dzīvi: fermented soy bean paste no Korejas, sushi pēc Japānas tradīcijām un sweet chilli sauce no Taivānas. Un tā tas saraksts aug un aug, bet šie ir trīs bruņurupuči uz kuriem stāv mana āzijas ņam ņam pasaule.
Bet runājot par konkrētām ēdienu atkarībām, lūdzu applaudējiet diviem jauniem censoņiem: labs, nogatavināts steiks (un es ar to nedomāju gaļas gabalu, uz kura iepakojuma ir uzrakstīts "steiks" un kas ne ar ko neatšķiras no filejas izgriezuma, uz kura nav rakstīts "steiks") un biltong. Mmmmmmmmmm.
Un tā garāmejot pieminot dzērienus, Pimms ir viena ģeniāla britu vasaras tradīcija.
Bet runājot par konkrētām ēdienu atkarībām, lūdzu applaudējiet diviem jauniem censoņiem: labs, nogatavināts steiks (un es ar to nedomāju gaļas gabalu, uz kura iepakojuma ir uzrakstīts "steiks" un kas ne ar ko neatšķiras no filejas izgriezuma, uz kura nav rakstīts "steiks") un biltong. Mmmmmmmmmm.
Un tā garāmejot pieminot dzērienus, Pimms ir viena ģeniāla britu vasaras tradīcija.
nē!