01 June 2013 @ 11:08 am
Kūkas  
Lūk, Lielbritāņu kāzu rituāli, lai paliek wikipēdijas kompetencē, taču neviens man joprojām nevar izskaidrot, kāpēc sievietes šeit tik ļoti "don't give a fuck" par to, kā izskatās. Sieviete kā kūka uz kājām. Visa augša grozās un ļodzās pieguļošā kleitā kā vairāku stāvu torte, kura tūdaļ sabruks no pavāru neuzmanības, kurai apakšā iespraustas ļoti tievas kājas un uzvilktas kājās zeķes, kuras šī persona nav pat pūlējusies noslēpt zem kleitas. Eh.
Trūkst vārdu.

Tai pašā laikā tur bija viens ļoti amizants vīrietis, kurš atgādināja Sauriju, kad viņam vēl bija gari mati, kurš pilnīgi absolūti neienteresēts tajā ko citi par viņu domā, dejoja tā, ka dažas sievietes no viņa varētu pamācīties gurnu kustību seksīgo efektivitāti.

Un nedrīkst aizmirst par vīrieti, kuram bija rozā džinsas, bet viņš nebija gejs.

Vienvārdsakot, raibi šobrīd iet. Nākamnedēļ būsim pārvākušies uz jauno dzīves vietu un gatavosimies strādāšanai jaunos darbos, līdz ar to, mani dzimtenē palikušie, nesanāks uz jūsu galu aizbraukt ātrāk par rudeni. Vai vēlāk. Brauciet ciemos. Nopietni. Dažiem no jums es pat lidmašīnas biļetes varētu izmaksāt. Aiziet, aiziet, neesiet kūtri.