melle - Post a comment [entries|archive|friends|userinfo]
melle

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

Hi hi māja Mar. 31st, 2008|11:55 am

melle
No sākuma mums likās, ka tā ir tikai sagadīšanās un mēs nejauši bijām uz viena viļņa, bet pēc šīs nedēļas nogales mēs sapratām, ka tas laikam ir bijis liktenis, kas ir savedis mūs trīs kopā!
Viss sākās ļoti nevainīgi-Braucam uz Liepāju ietusēt? mēs četras un šoferis! Sacīts darīts! Loģiski, ka pa ceļam neba sēžam godīgi un dzerm kefīru, tā ka galā nonākam mēreni jautrā noskaņojumā. Tā ka nakts tiek pavadīta godam un ar lielu traci! Bet viss sākās no rīta, kad sēžot Picērijā, visām ap acīm zili riņķi un kad sarunu tēmas sāk vilkt ne jau par zeķu adīšanu un pankūku cepšanu. Tā vārds pa vārdam un sākam saprast, ka sākam palikt mēreni, ja ne pat rupjas, tas izlaidīgas sarunu tēmās. Nejauši pasprūk, ak lielā mute, teksts, par to, ka kādu laiku atpakaļ, tika nolemts, ka ir vajadzīgs man vīrs ar uzvārdu "Vāvere". Turpmākais, lai paliek miglā tīts. bet tā laikam tika atkālts Hi hi grupiņas noslēpums. Rezultāts -viena pērle pēc otras, vai arī, ja kāda no mums atver muti, tad taurentiņi lido!
Tā lūk nonācām līdz šai nedēļas nogalei! Protams, ka brauciens uz Limbažiem, droši vien ierasto 50 min. vietā, izvērtās par 1,5 h ilgu maldīšanos, jo katrai no mums ir pa blondai škipstnai. Viena saka - es toč zinu, kur jābrauc, rādīšu ceļu. Braucam pa Cēsu šoseju, tad tur būs stalbe un tad jāgriežas pa kriesi. Es saku, stalbe ir uz Valmieras šosejas un tā ir īstā pa ko jābrauc. Rezultātā protams, izrādās, ka vispār ir jābrauc caur Saulkrastiem vai kā tā! Bet visā visumā sēžam Limbažu 3. vidusskolas sportga zālē, un jūtam līdzi Limbažu anonīmo basketbolistu komandai! Tas, ka vienai no mums bija randiņsš, mūs nu nekādi nespēja apturētu no smieklu un asaru jūras - man liekas, ka tā smējusies nebiju vēl nakad. Pēc tam protams, atvainojāmies komandai par nepiedienīgo uzvedību! Bet principā tikām iesvētītas par oficiālajām fanēm un tagad atliek tik izdomāt deju solīšus!
Vakars tika pavadīts dzerot šampanieti, kā viņi teica, ka mēs no Hi hi mājas vai ko apīpējušās,jo normāli parunāt varējām labi propocionāli - 10 min smejoties un 3 min runājot! Pēc šampanieša tiek nolemts braukt uz vietējiem laukiem, pēc nosaukuma PĀLE diskobārbu "Province"! Tur pat vārdiem nav vietas! tā ir vnk eksotika! Tik daudz baltu meiteņu galvu, kas spīd neona gaismās. Basktebolistu komanda, ar "Britniju" priekšgalā. Un dejas da upada! Tur pat skan jaunākie hiti un ir ritīgi jautri un galvenais, ka lēti kokteļi! Protams, kā jau laukos, vienmēr pienāk tas brīdis! Un tā pašā labākajā momentā, sākās- roku vicināšana un skaidrošanās! Tā mēs visi operatīvi pa mašīnām un prom!
Svētdienā tika veikta ekskursija pa Salacgrīvu ar Gides gidiones mega rēcīgajiem apstāstiem par Salacgrīva vēsturi un kulturu! Tā lūk jau ir radies neliels plāniņš vairākam nedēļam bez maz uz priekšu un ir jūtams pavasaris :)
link Read Comments

Reply:
From:
( )Anonymous- this user has disabled anonymous posting.
Username:
Password:
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:

Notice! This user has turned on the option that logs your IP address when posting.