aiz borta... - ... viss labakas leitas dzivē ir par brīvu [entries|archive|friends|userinfo]
meanless

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

... viss labakas leitas dzivē ir par brīvu [Feb. 14th, 2009|01:53 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
... un tā kapec? :) vienakrši to ko mes iegustam par viss mazako cenu mēs novērtējam viss vairak. Kaut kā ar tām meitenēm ar kurām sakaros mēnesī nēesmu tērejis pat 2 ls esmu sapraties viss labāk, un ari saprotos, a tās kas iemanas man uztaisit kosmiskus tel. reķinus atri vien pazud, vai arī notēlo ļoti nesaprastas un apvainotas. Tatad dumji, bet situācija rādas: jo lielaku summu viņā iegrūdīsi, jo ātrāk uzmetīs. Brutāls fakts. Vel kāds novērojums: jo mazāk randiņā iztērēsi naudas un jo ilgāk viņš ies, jo romantiskaks viņš būss. :) ak jaa, visam pilnigi visam sievietem/ meitenem zem 20 gadiem ir sviests galva( dažām ari līdz 30 neka diža tur nav), ar viņām saistīties ... pat iet 1 reizi uz randiņu ir kaut kas līdzīgs sadomazohismam. Ta ir vienkarši brutāla laika, nervu un naudas izniekošana. Skarbi bet nu ta tas ir. :) ak jā, ar viņām randiņu sarunāt ir apmēram tas apts kas mēģināt pierunāt kādu cilvēku Tev plaušu ziedot. Itkā varētu bet kas tu tads es lai es to daritu?

hmm, paskatoties dažas romantiskas dabas filmas rodas visai mistiski salīdzinājumi un jautājumi.
Kapec tur tās "varones" kaut kā nāk preti tam dzekam? Nav gluzh tā ka viņs tur ņemas un cīnas un ši tik tā kā sāls stabs sēzh. :P latviešu daiļavam shitani ailīte var viennozīmīgi vilt lielu treknu mīnusu, jo pat ja patīk tad kaut kāda momentā tiek ieslēgtas visas bremzes un pat enkurs izmests, thipa lai galīg nobremzētu visu padarīšanu, padomātu un izdomāt ka nav tā vērts. Kaut gan pirms tam varēj lieliski saprasties un vispār viss bija labi. Ak jāa, vel ta loģika ir ... nu šausmu filmas varētu filmēt, dzekam nepar ko nedrikst apvainoties. Thipa viņu var ka tādu "mačalku" locīt mocīts, spaidīt, metāt par zemi, bet nu viņam visu laiku jaatgriežas sākotnēja forma. Bet nedod dievs pateikt vai izdarit kaut ko ne to, un tad viss, simpatijas beidzas.

Ja godīg šitādi ne visai .. godīgi spēles noteikumi dzen bišķu izmisuma. Jo reali sanak kaut kā dumji, Tevi var chakaret, bet Tu nedrīksti. Isak sakot virieši šini valstī tiek uztverti . nez.. ka kaut kadi majdzivnieki. :) isak sakot labosim mes to, shita man galig nepatik
linkpost comment