mazpeede - Komentāri
Janvāris 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
4. Septembris 2011 17:41

International night

Vakar bija pirmā oficiālā visu studentu ballīte kādā La Rochelle centra pub-ā. Klubos visur ieeja vidēji 10 euro, tāpēc viņi vairāk apmeklē tieši tādus kā music pubs. Mums bija otrā stāvā privātā ballīte for only International students. Tik skaļi, karsti un labākais - ar īpašajām aprocēm dzer cik gribi bez maksas! Damn, ja man ātri ietu daudz iekšā, es būtu gar zemi :D

Izdejojāmies (bet nu tur bija TIK karsts!), ārā sarunas pie galdiņiem. Gabriella no Anglijas mācīja franču vārdus (šodien vellns nekā neatceros no tiem :D ). Dīvainākais, ka viņiem viss pat sestdienas naktī jau 2:00 am taisās ciet, bet 10 euro par klubu negribas maksāt. Tā nu Eva, Rita un Carin (Germany) devās mājās. Mēs ar Patriku devāmies ēst kaut ko no fast food.

Uz ieliņas centrā tik gards fast food restorāns. Hamburger simple - vienkārši mēli var norīt! Nekāds McDonald. Šis ar svaigi ceptu gaļu, svaigi grieztiem dārzeņiem, svaigu maizi + saspērāmies for free French fries no Ilian :D Satikām vēl draugus no Ņūmeksikas. Tad ap 3:30 am visi trīs devāmies mājās ar kājām. Patriks ar Ilian bija atstājuši savus riteņus pie mums, tādēļ devāmies ceļā.

Atpakaļceļā smieklīgas sarunas ar abiem vāciešiem. Šie man dziedāja vācu valodā romantiskās dziesmas, lai gan teica, ka dziedāt nemākot. Ilian izrādās pieprot beat-box. Dejojām silly dance uz ostas malas ceļā gar jahtām, that was so funny :D Protams, es kā kārtīgā čūčaliņa gāju mājās ar basām kājām, kurpēm pie rokas, Patrika jakā satinusies (viņiem pavēsi vakari šobrīd).

Summary: Visai jauks vakars, sākam iepazīt vietējo franču stila sestdienas vakara atpūtu centrā :)

Salut!


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: