mazpeede - Komentāri
Janvāris 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
3. Septembris 2011 19:48

Outdoor activities

Nu ko, šodiena bija just awesome! :) We were kayaking and climbing on the trees.

Sākumā likās kas nu būs, kad visi tikāmies skolā. Bet tad jau sarunas, visi iekš diviem lielajiem busiem un prom uz kaut kurieni ārpus pilsētas! Pa ceļam sapazinos kārtīgi ar divām Lietuviešu meitenēm - viņas ir vienkārši TIK FORŠAS - jautras, enerģijas pārpilnas (īpaši Agne, otru sauc Dange). Sapratām, ka Latviešu un Lietuviešu valodās ir ļoti daudz vienādu un gandrīz vienādu vārdu. Pat spējam saprasties, ja runājām katra savā valodā!

Pa ceļam arī nostiprināju savas vācu valodas zināšanas - man būs stundas pie Patrika. Sapratu, ja mani iemestu vācu vidē, ātri vien visu sāktu saprast un runāt vienā valodā :)

Sākām ar kaijakošanu - bijām laivā es, Agne un Dange no Lietuvas. Vajadzēja, braucot pa upi lielu, lielu, atrast 8 zīmes dažādas krastos. Sākumā viss ok, bet beigās sapratām, ka visi jau sen ir galā un mēs esam the last ones :D So shame :D nu neko, sākās meiteņu sarunas, stāsti, sirsnīgas jo sirsnīgas sarunas :) Līdz beidzot redzam, ka mums pakaļ brauc ar lielu motorlaivu, jo šie domāja, ka esam laikam noslīkušas :D Nu neko, ar lielu kaunu devāmies krastā, kur visi māja, smējās un fočēja mūs trīs :D

Tad pilnīgi slapji visi (jā, tur īsti sauss no ūdens neviens neiznāca) devāmies uz kaut ko "Tarzānam" līdzīgu - kāpelēšanu pa kokiem. Turējāmies kopā ar Patriku, Dange, Agne un vēl Poļu meitenēm un citiem. Awesome. Challenge. Fun! Beigās, kad daļa jau sāka atkrist, ar Patriku devāmies iekarot the Green one and the Red one (trases). Stilīgi, jo instruktori runā franciski :D Nice, that Pet is also talking in French. Esmu lepna, ka pieveicu, jo liela daļa bija tiešā pagrūta.

Ok, for this day it's all. There will be also some pictures somewhere and someday... We are preparing for the party in this evening. Dresscode: Pirates! :)

Au revoir :)

Mūzika My playlist


Comment Add to Memories Email this entry to a friend
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: