plastalīna veļasmašīna

History

16th January 2008

8:23am: tas nu ir noticis! Esmu tikusi pie BD vadiitaaja un darbaa arii ir vaajpraataa daudz darbu un veel grupa un veel visaadas lietas. aiznjemtiiba ir satriecosha :) neko labaaku sen nebiju speejusi sagaidiit :) Un jau riit es visu dienas sakariigo dalju pavadiishu biblioteekaa vaacot materiaalus, jo citaadaak mani 6dien no konsultaacijas gan ja izmetiis :D
jaa, un tagad, kad arii Mozers pateica, ka LU nav muuzikas akadeemija, es tam beidzot saaku ticeet!
Current Music: the beatles - revolution
11:16am: It's only your second smile and I loose my mind
2:04pm: vakar aizdomaajos par to, cik daudz prieka ir zudis peedeejaa laikaa. dziives prieku noveerot savu koleegju aciis tieshaam sen nebija naacies. vakar tikai. bet uz iisu briidi. un agraak tas prieks buutu turpinaajies dienaam ilgi. heh. taa notiek. taads ir piemeers, no kura njemt to, ka ar mani taa nenotiks.
9:47pm: da nezinu pat, ko dariit! Es tagad esmu tikusi tik taalu, ka gribu buut nevainojama, nu taada perfektaa. un tad nu es censhos, un pat paarcenshos. bet man skjiet, ka tas viss ir taa veerts! jo tieshi tik ljoti es gribu sasniegt meerkji!
jaa, taa jociigi, ir lietas, ka notiek uzreiz, un ir taadas, kam vajag laiku. bet shaadi ir pat forshaak :)

un es tagad visu varu! es eju un daru, jo es ljoti gribu buut izcila! neatceros, kad peedeejo reizi esmu bijusi tik meerkjtieciiga!

un jo vairaak es uzzinu, jo vairaak man patiik tas, ko es uzzinu!

un pie visa klaat - es esmu palikusi tik ljoti es, ar visaam peedeejaa laika paarmainjaas, bet tagad atkal, tik ljoti es.

kaut kas gaisaa...!!! :)
Powered by Sviesta Ciba