šis ir mans privātais Nekas

« previous entry | next entry »
Feb. 13., 2010 | 11:41 am
mūzika: indie style

Sveika, Klabe. Ak cik ilgi biju tevi ignorējusi, jo pat pa sekundēm mainījās mans garīgais. Ja es kaut ko būtu rakstījusi, tad iespējams, ka ieraksta sākumā es rakstītu kā iemīlējusies muļķe, pa vidu kā vissadististākā būtne uz visas pasaules un beigās piebilstu, ka man dažreiz patīk nepozitīvi cilvēki. Nuja. Tātad Mans privātais Nekas ir mana klabe, manas domas (ko jums līdz galam šeit neuzzināt). Privātais nekas ir atgādinājums par to kā dzīve iet uz priekšu. Vienubrīd es esmu iepirkšanās centrā Alfa, bet jau nākamajā ceļa vidū ar saļimušām kājām un nekādas vēlmes iet uz priekšu. Man jau īstenībā nevajag iet, to dara dzīve. Dzīve bez apstājas.
Nekas nav mainījies, esmu tas pats Čudaks tikai vēl komplektā ar neskaitāmām dīvainībām. Šorīt pat brokastu desertu ēdu pirms pašām brokastīm. Jā, dīvaini. Bet tagad vissvarīgākais man ir nākošā nedēļa, kas man būs jāpavada pie projekta- mans dzimtas koks. Respektīvi- pirmās 3 dienas tiks nosēdētas neko nedarot, jo es taču sevi pārāk labi pazīstu un pēdējajās dienās būs sēdēšana līdz rītam pie datora un tā sūda taisīšanas. Man ļoti nepatīk tēma. Ļoti.
Hm. Vakardien bija balle, kompleksaina, bet tomēr tur biju. Dziesmas tādas nekādas, žēl. Cilvēku maz. Nebija pārāk izdevies vakars. Bet bija daži mirkļa kuriozi, kas visu uzlaboja. Izrādas, ka mūsu skolā arī ir labākais pāris- Sabīne un Artūrs *untumi atceras, ka 7gd ir tādi paši vārdu īpašnieki*.
Nu ko, šodien man vajag;;
TLP trīs posti
Izveidot relax or roka playlisti rītdienai, kas respektīvi ir Valentīndiena
Izveidot dažus vajadzīgus grafiskus sīkumus
Izbaudīt mieru
Tags:

Link | komentāri | Add to Memories


Comments {0}