Man pašai savas cigaretes - ziemas vakars

About ziemas vakars

Previous Entry ziemas vakars12. Nov 2003 @ 15:43 Next Entry
Atnācu mājās. Te neēdis kaķis. Stāstu viņam, ka veikals bija slēgts. Viņš netic. Ārā ir pārāk auksts, lai tur atgrieztos. Vajag kažociņu. Kaķim ir kažociņš, bet man nav. Kuram ir jāiet iepirkties? Tam, kuram ir nauda? Nauda ir bankomātam. Bet viņam nav māju ar neēdušu kaķi. Un kažociņa arī nav. Kaut kāds apburtais loks sanāk...
(Un Tu?)
[User Picture Icon]
From:[info]mrvulfs
Date: 12. Novembris 2003 - 16:17
(Link)
vajag sarunāt ar ezi. viņam ir viss. tad varēs atburt loku un tā kļūs par parastu sprogu.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Novembris 2003 - 16:45
(Link)
Nesaki viss - kad ezim ir kažociņš, viņam nav naudas, bet kad ir nauda, vairs nav kažociņa. Problēma turpina lokoties tā, ka jāsāk no tās pīt bizes.
[User Picture Icon]
From:[info]mrvulfs
Date: 12. Novembris 2003 - 16:56
(Link)
ja kaķim iedosi naudu, aizies uz krogu un dziedās par jaunību. ja aiziesi ciemos pie automāta, nopirksi grāmatu un labākajā gadījumā tādu, ko var lasīt priekšā kaķim. jebkurā variantā nebūs ēdamā. tātad, tomēr jāpasauc ezis, jāiedod viņam iepirkumu saraksts, jātņem kažociņs (lai iegūtu naudu) un jāpiedāvā izvēlēties kādu no taviem neapšaubāmi lieliskajiem virsapģērbiem. visnotaļ piņķerīgi. nē, neder. pajautā kaķim: tu nevēlies parunāt par to (par izsalkumu)? ja viņš neatzīst psihoanalīzi, tad piedāvā viņam izvēlēties no tā, kas mājās - nu neticu, ka tik baudkārs radījums kā tu nav sagatavojis pamatīgus ziemas krājumus!
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Novembris 2003 - 18:40
(Link)
lasa
labi ģērbjas
prot klausīties
baudkāra

Un kā jūs mani atšifrējāt, Holmsa kungs? :))))
[User Picture Icon]
From:[info]mrvulfs
Date: 13. Novembris 2003 - 09:28
(Link)
tā kā tu proti rakstīt, tad, mazliet padomājot, es izsecināju, ka tev vajadzētu prast arī lasīt. un ka tikai tu pati arī kaut kad neatzinies, ka kaut ko lasi un tās tad nebija sēnes. tiktāl elementāri, mis hadson, vai ne? ja cilvēks prot lasīt, tad viņs prot arī klausīties: citos, putnos un klusumā. tik daudz izlasot un saklausot, būtu nepieklājīgi ģerbties nestilīgi un tu taču esi ļoti pieklājīga un iejūtīga pret pasauli (ko ne vienmēr varētu teikt par pasauli pašu:)). savukārt baudkārība bija acīmredzama vairākos veidos. katrā veidā pa purvim, kokam vai zilumam. lūk. tie, kas prot brist, prot arī baudīt:)
From:[info]vissviens
Date: 12. Novembris 2003 - 20:04
(Link)
man liekas, ka viss ir diezgan vienkārši: bankomāts ir liekais. :)
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Novembris 2003 - 21:07
(Link)
taisnība...ielēju kaķim pienu un pēc wiskas aizsūtīju rūķus..:)

starp citu sāku Tev rakstīt..:)
[User Picture Icon]
From:[info]zdv
Date: 12. Novembris 2003 - 20:51
(Link)
Labi gan, ka man nav mājdzīvnieku! :)) Bet par bankautomātiem -vajag divos dažādos turēt naudu, tad vienā vienmēr kaut kas būs - man vismaz tā kaut kā sanāk.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Novembris 2003 - 21:08
(Link)
Es par savējiem nesūdzos, pagaidām nav atteikuši nereizi. :)
Bet mājdzīvnieki ir dzīvnieki kuri dzīvo ar tevi vienā mājā bieži vien neprasot, ko tu par to patiesībā domā. :)
[User Picture Icon]
From:[info]amalija
Date: 12. Novembris 2003 - 22:03
(Link)
Tad jau man arī ir mājdzīvnieki. Peles saucas. Vai man būtu jāsatraucas par to, ir vai nav viņām, ko ēst? Varbūt jālasa viņām priekšā intelektuālai baudai. Varbūt drošāk ieslēgt radio, lai viņas domā ka neesmu viena? Neesmu jau arī:::)) Bet šamējās vienalga nebaidās..
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 12. Novembris 2003 - 22:15
(Link)
Peles ir jābaro, tad jāķer un tad no viņām var vārīt šķi vai arī sasiet buntītēs pa pieci un iet uz tirgu. Tur peles iemaina pret barankām, grāmatām, putraimiem un visu ko citu...:) - pamācības ņemtas no Tatjanas Tolstojas grāmatiņas KISJ (ar cieto i). :)
[User Picture Icon]
From:[info]amalija
Date: 12. Novembris 2003 - 23:08
(Link)
Paldies. Mana iztēle joprojām gana dzīvīga. Tā nu gandrīz ieraudzīju uz klaviatūras savus vakariņu makaronus. Nez kā šie tagad izskatās?
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba