Man pašai savas cigaretes - vasarai pielikts punkts

About vasarai pielikts punkts

Previous Entry vasarai pielikts punkts25. Aug 2003 @ 13:58 Next Entry
Nu tā, vasarai ir pielikts punkts.

Ar peldēšanos bangojošā jūrā, kad debesis krāsojas senu holandiešu gleznu toņos, ar melnas ogles zīmējumiem uz baltas sienas par to kā laiks bez sava sākuma griežas spirālē pa ierobežotu telpu, ar sarunām līdz četriem no rīta un aizmigšanu pie galda, ar Gulbju zvaigznāju un uzrāpšanos Irbes lokatora augstākajā punktā, ar Skuku mīļo un cilvēkiem labiem.

Gaiss vakar kā sega mīksts un smaržojošs - satīties tajā un aizmigt līdz pavasarim. :) Bet tad nebūs lietusgāžu un grāmatu lasīšanas ieritinoties spilvenos, tad nebūs slapjo kāju, skrienot satikties ar draugiem pāri peļķēm, tad nebūs nosalušo pirkstu slapjos dūraiņos, tad nebūs velšanās no kalna, tad nebūs sarmā mirdzošo koku...tad nebūs visu to cilvēku, kurus vēl jāsatiek, kuriem jāpieskaras, ar kuriem kopā jāsmejas. :)

Ak vai ak vai, cik šausmīgi sentimentāli, bet šobrīd es savādāk nevaru...stāvot pēc pirts zem tā spožo punktu pilnā melnuma ir atvēries kāds līdzens prieka lauks manī pilns smaidu.

Jūs zinājāt, ka pasaules esības pamatā ir sliekšanās uz nekārtību? Jebkura kustība nevis sakārto, bet izjauc, sarežģa un tieši tas nomierina. Es nevaru neko sajaukt, jo sajaukšana ir kārtība. :))
(Un Tu?)
From:[info]divi_g
Date: 25. Augusts 2003 - 16:34
(Link)
Par peedeejo rindkopu - zinaajaam. Tas bija k-kaads bleediiga nosaukuma princips, kas izrieteeja no termodinamikas. Tip taadeelj, ka, lai k-ko sakaartotu, ir jaapateeree energjija, bet energjijai ir tendence pluust no augstaakaa liimenja uz zemaako.
[User Picture Icon]
From:[info]maya
Date: 27. Augusts 2003 - 15:59
(Link)
entropija vecaa labaa :)
From:[info]divi_g
Date: 27. Augusts 2003 - 16:00

(Link)
Jup :)
(Un Tu?)
Top of Page Powered by Sviesta Ciba