matilla


Komentāri

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
ēm, atcerējos, ka jāpiefiksē kaut kas- baruciens ar riteni līdz bērzaines ciemam. ā. nu it kā izbraucām ap 6. ritenis vispār bija baigā grabaža, paņēmām no kaimiņa. Ceļš- zemesceļš. vispār pirmo reizi pa tādu braucām. visu laiku bija sajuuta, vai mēs pareizi braucam?Pa mežu ! no sākuma jau pa Rubenes ceļu pirmie 3 km bija ok. bet pēc tam...ā! nu aizbraucām pa 2 stundām. man tā liekas. vai pa 1.5 st. pateicām čau bērzainiešiem , padzērāmies H2O un tesāmies tādā aatrumā. Jo bija jau 8.30. un , kamēr aizbrauc atpakaļ.
bet tad tik sākās vēl labākais. odi pie mežā ;D OK.sīkums. man dubļinieks kratījās. Edgaram gandrīz pedālis noplīsa MANAM ritenim. bļe, vēl nav sataisīts. :D un PATS LABĀKAIS- mums sekoja melnie lietusmākoiņi, kas nozīmēja, ka tūlīt, tūlīt līs lietus! es nezinu, tās bija tāda ā! nenormāli ātri baraucām.likās, ka sirds pa muti izleks. 36 km! sūdubūšana. nē, bet bija jautri. ik pa laikam mēs papildinājām sarunu- re, cik smuka saulīte pie tiem tumši ziliem mākoņiem ;D un vispār es pārbaudīju, ka Edgars ir baigi foršais :) kārtējo reizi ;D nu..es jau nemaz nešaubijos :) tas bija baigi. pietam vēl su''ni rēja nepazīstami katrā mājā. bet ir vismaz, ko atcerēties :D
* * *

Read Comments

* * *

Reply to this entry:

No:
( )Anonīms– šis lietotājs ir atslēdzis anonīmo / nedraugu komentārus. Tu vari rakstīt tikai tad, ja matilla ir ielicis tevi savā drauģeļu sarakstā.
(komentārs tiks paslēpts, ja vien neesi šitā cibiņa draudziņš)
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.