es un citi zvēri - [entries|archive|friends|userinfo]
mat.

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

[Aug. 24th, 2004|06:54 pm]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
linkm?

Comments:
From:[info]mandra
Date:August 25th, 2004 - 12:26 am
(Link)
mh, man braalis ar saka, ka es vairs vinju nepaarliecinaashu, ka neesmu staavoklii. ejiet tak juus pa gaisu, es godiigs meiteens, 6.ajaa klasee veseliibas maacuiibas stundas nebastoju ;)) visticamaak, ka viss kopaa - ieprieksheejaa slimiiba liidz galam neizslimota/paaraak agri pieceelos, stresinji, veejinjsh etc.

taa muziika man liekas bij tik diezgan nejaukaa formaataa, jo no vecajiem labajiem laikiem juu nou.. tb kasette. bet ja es passt, tad varam meegjinaat, jaa.

ar galvu jaadraudzeejas, viennoziimiigi. tas ir tik nejauki, ja taa saap un spurojas pretii sapraatam, ka taa nevar. man reti galva saap, bet peedeejaa laikaa tas bija vnk aaargh.
[User Picture]
From:[info]matilde
Date:August 25th, 2004 - 12:32 am
(Link)
un es izlasiiju "mauciibas stundas" ;D bet mkey key lai taa buutu, ticeesim un pienjemsim :))

ah kasetes, khm, jaapaluuko apkaart kas un kaa tur vispaar un then will see

un par to galvu, nee nee, fiziski man taa nesaap un gariigi...a gariigi maz ta ir speejiiga saapeet?lainukaa ar ne.bet kaut kas tur atmeekhskjeejies un visaadas padebiili nepamatojumas veelmes rodaas un vairojaas, vienas deelj te taapeec arii kaut ko njemos ;)
From:[info]mandra
Date:August 25th, 2004 - 12:40 am
(Link)
pff, njee, es sevi cenzeeju, khhh ;]
nju par to tad Tu sadomaa kas un kaa un ja jaa, tad zinjojies.
bet ar taam iedomaam, domaam, dominjaam ir taa, ka nav ne vaina. man vis apziniigo dziiviit taa. ;) kaut kas jokains praata un viss un basta un vajag, taa kaa viss kedaas :) un veelmes jaapiepilda, jaa! veeleeshanaa mirst taas piepildijumaa. piepildiijums reizeem = izgribeeshana. nju jaa. bet veeleeties vajag un piepildiit ar.