LIELOS · VILCIENOS


LĒTI

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Iedomājos, ka varētu kkā piepelnīties un sāku domāt, ko varu cilvēkiem piedāvāt.
Rezultātā:
1. Piedāvāju APGRIEZT MATUS jebkādā griezumā jebkuram. Ar "jebkādā griezumā" es domāju griezuma veidu, kad nezinu, kas īsti sanāks. Bet lēti - precīzāk - pa aliņu vai Paldies. Mūsdienās ir moderns kailums. Pliks Paldies arī.
2. Piedāvāju FOTOGRĀFA pakalpojumus ballītēm bāros. Bildēju krutas miglainas fotogrāfijas ar tevi un taviem draugiem. Nekādu kompromātu, nekādu "manšitajābildēnepatīkmanaseja". Patīk visiem un nav kauns rādīt vecākiem. Īpaši specializējos attēlos, kur izskatās, ka cilvēki ir spoki un dīvainu leņķu bildēs, kas parasti ietver sevī vismaz kādu glāzi vai pudeli.
3. Piedāvāju PAINT pakalpojumus. MC Paint. Pielikšu tavā bildē dinozauru, uzzīmēšu spārnus. Izskatīsies tīri neko. Īpaši specializējos apsveikumu kartiņās. Lidojoši kaķīši kosmosā vairs nav problēma!
4. Piedāvāju veidot dāvanas - GLEZNAS - apšaubāmā kvalitātē veidoti darbi, iekļauj apšaubāmas kvalitātes kaligrāfiju. Toties ĀTRI, LĒTI UN PERSONĪGI dabūjama pēdējā brīža dāvana tev "tuvam" draugam. Hand made`n`stuff
5. Tev liekas, ka Tevi neviens nemīl? Piedāvāju uzrakstīt tev veltītu speciālu DZEJU - īpašu, siltu un personīgu. Mīlīgi, ne? Protams, neiztrūkstoši arī apšaubāmā kvalitāte.

LAIPNI LŪGTI izmantot mani. (šajos 5 veidos)

* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry