Pārvērtību · mājvieta


Sapnis

Entries · Archive · Friends · Profile

* * *
Neatceros, kuru dienu tas bija, bet arī aizmirst negribu- rēcīgi tomēr. Tātad: kādu laiku atpakaļ, speciāli nemeklējot, patrāpījās zem acīm kārtējais fufeļhoroskops, un aiz neko darīt es jamo izlasīju. Tiri piri, koroč šonakt sapņotais būs saistībā ar šābrīža svarīgiem notikumiem jūsu dzīvē, tam būs liela simboliska jēga, ko, iespējams, sapratīsiet kaut kad vēlāk, utt. tādā garā. Vēl nodomāju- jā, jā, būtu jau skaisti, ja tikai es jelkad kaut ko sapņotu.
Nākamajā rītā pamostos, un saprotu, ka pa ilgiem gadiem esmu sapņojusi gan.
Jau labu laiku es taisījos mainīt zobubirsti- bija jau nopirkta, bet slinkums izplēst no iepakojuma, tā viņa tur mētājās pa skapīti jau vairāk kā mēnesi. Nu, un sapnī es redzēju, ka esmu tās zobubirstes nomainījusi- veco izmetusi, iepakojumu no jaunās arī. Izpakošanu esmu izveikusi pie miskastes, un izpakoto jauno zobubirsti nolikusi un atstājusi turpat uz galda virsmas. Bet tur man ir plīts, elektriskā, un es, no rīta pieceļoties, redzu, ka jaunā birste ir tur piespiedusies un sakususi tāda nesmuka, riebīga, vārdu sakot, nav lietojama. Sapnī vēl nodomāju, ka laikam jau plīts bija tikko izslēgta un nebija paspējusi atdzist.
Ņemot vērā, ka vienīgie man svarīgie notikumi šobrīd ir saistīti ar ieilgušajām reformām darba vietā, ņemot vērā visu to, kādi ir jaunie apstākļi pēc jau notikušajām pārmaiņām, gribas teikt, ka tam kaktu astrologam šoreiz var izrādīties taisnība.
* * *

Previous Entry · Leave a Comment · Add to Memories · Tell A Friend · Next Entry