viss mans ([info]mandariina) wrote 17. Maijs 2010, 12:16
valji
vél izmantojot savas piecpadsmit minútes laika, kamér ciet international office, es varu pastástít par whale watching tour.

nokavéjám mazliet sákumu koncerta un tamdélj lídz pártraukumam sédéjám teátra balkoná. jásaka, ka tas pat bija ljoti jauki, ka varéja koncertu skatít no diviem rakursiem, skats no augshas, kur labi redzama skatuve, kopéjais skats uz múzikjiem un instrumentiem un skats no septítás rindas, kas bija dikti tuvu un no kurienes sejas vaibstus un sviedru láses varéja manít. Nico stástíja jocinjus par Swiss people un to, ká citos turnejas koncertos vinji ká bonusu un dávanu, pérkot vairák ká 3 lietas no distro, devushi vulkána putekljus maisinjá. uz vietas tá tikt cauri nevaréshot, tamdélj Nico piesolíja neglítáko té kreklu, kádu jebkad káds bútu redzéjis.
vispár koncerts brízjam likás párpasaulígs, skanéjums lielisks!
péc koncerta gájám uz kaffibarinn, likás, ka kaut kur jábút tachu afterpartijam un kur tad citur, ja ne kaffibarinná - tur jau vienmér visi múzikji apgrozás. sédéjám un pljápájám, pa brízjam ienáca vietéjá méroga zvaigznes, augshéjá stává likás, ka bija káds private party un kad dámas náca lejá no otrá stáva, tad tas tik bija fashion show! un tad jau arí viens péc otra iesoljoja valju veerotaaji, ballíte beidzás vienos, kad sadedza gaismas, alu sáka párdot pudelés. bet vienmér péc shím oficiálajám ballítém, kas ká likums beidzas vienos naktí, ir májas ballítes. kur - nezinu.
 
( Read comments )
Post a comment in response:
No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa: