MēS vIsI mIrSiM! - Haj, slaisti!
November 27th, 2008
11:49 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
Haj, slaisti!

(26 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:November 27th, 2008 - 12:41 pm
(Link)
Interesē alus primitīvā gatavošana? Nu tad uz fikso trīs varianti.
*grauzdēta rupmaize, raugs, cukurs, ūdens. (spainis) (maizes alus man ne īpaši)
*iesala ekstrakts, raugs, ūdens (cukurs jau sastāvā, bet pēc garšas var pielikt)
*grauzdēti miežu graudi (kaut cepeškrāsnī), cukurs, raugs, ūdens. (šis pēc garšas man vairāk tīk, jā tikai miežus jādabū).

Nejautā konkrēto sastāvdaļu daudzumu, eksperimentē, katram sava gaume un temperatūra kur raudzē, tik un tā katru reizi sanāks citādāks, taču savs un pieredze.
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:November 27th, 2008 - 12:42 pm
(Link)
nepieminēju apiņus, jo tos grūtāk dabūt un nav obligāti, tas jau rūgtumam.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:November 27th, 2008 - 12:43 pm
(Link)
raugs?... parastais maizes raugs cpšanai?
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:November 27th, 2008 - 12:45 pm
(Link)
Tomērt būtu vēlams uzzināt kaut vai uz 20-litru vīna balonu cik ko likt. Mazāka man nav... :D
[User Picture]
From:[info]goddes
Date:November 27th, 2008 - 01:05 pm
(Link)
Powered by Sviesta Ciba