MēS vIsI mIrSiM! - Post a comment
( Read Comments )
TimeText
03:09 pm

[info]kuminjsh

[Link]

Duriks!
1) Jodētā sāls vienmēr ir smalkā - citādu es neesmu redzējusi. Konservēšanai vajadzīga rupjā sāls. To es Tev kā galīgam profānam konservēšanā saku!;PPPPPPPPP
2) Sāli daudz lietot uzturā vispār ir kaitīgi, pohuj jodētu vai kādu, tādēļ stipri apšaubāms, ka vajadzīgo joda daudzumu cilvēkiem būtu jāuzņem ar sāli - lai ēd jūras kāpostus!
3) Par kādām grūtniecem viņi tur dirš? Tās, kas ir normālas un rūpējas par sevi un bērniņu, noteikti tāpat uzņem ko vaig pēc ārsta norādījumiem (vitamīnu komplekss, pareiza pārtika, utt.), a tās, kurām uz visu to nospļauties... neizteikšos...šaubos vai jodētā sāls ko glābs.
4) Ak jā, rūpnieciskajā konservēšanā varēs izmantot... Man redz, tā rūpnieciskā padarīšana galīgi pie dirsas! Mani satrauc cilvēki laukos, kuriem bieži vien (atkārtošos) pašu sālītās sēnes un darzeņi ir vienīgais pavalgs pie kartupeļa. + ja tā sāls kļūs arī dārgāka... ir cilvēki, kam nākas skaitīt pat santīmus. Pieņemu, ka Tu sen neesi bijis laukos un neko nezini kā cilveki dzīvo, tā ka tici vien man uz vārda.
5) Es lasīju, ka tā jodēta sāls maina ēdienam garšu un tas jau ir galīgs BĻA!
6) Un pēdējais - ja paciņu pāris nedēļas patur vaļā, tad jods iztvaiko, tak što jēgas no tā visa kā zaķim no stopsignāla. Vienkārši kādam valdības vecim tas bija materiāli izdevīgi.
Reply:
 
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba