MēS vIsI mIrSiM! -
February 11th, 2010
11:26 am

[Link]

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
http://www.delfi.lv/news/national/politics/vk-saskata-nelietderibu-e-talona-ieviesana-riga.d?id=29847987 - zaibis, durlandieši tik maksā... :D
E-ech... a alternatīva? Ne jau katrs var katru dienu uz darbu ar vellapēdu spolēt.

(8 comments | Leave a comment)

Comments
 
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:February 11th, 2010 - 01:21 pm
(Link)
Bišķi pfftopiks - kāpēc Tu mūs (un sevi) visu laiku saukā par durlandiešiem? Protams, Tu vari tā darīt, bet nepatīkami lasīt kaut kā :)
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:February 11th, 2010 - 02:20 pm
(Link)
Laikam pats tā jūtas ;)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 11th, 2010 - 02:52 pm
(Link)
Tādi esam.
Tūdaliņi, kurus nemitīgi kāds apkāš un kuri nemitīgi cenšas apdirst otru. Šodien pat, piemēram - uz mobilku atrāpo īsziņa no Trīsburtu sakaru operatora - sak, WOW, līdz kuram tur martam katrs Durlandes idiots var lietot Tīklu bez maksas. Nosūtiet tik īsziņu uz kādu tur numuru! :DDDDDDD
Ne infas, kas jādara, lai atp#$tos no šitik superīga piedāvājuma, ne infas, cik būs jābleķo par Tīkla lietošanu pēc tā 19.marta. :P
[User Picture]
From:[info]petrovichs
Date:February 11th, 2010 - 06:39 pm
(Link)
Tā arī bija rakstīts - "katrs Durlandes idiots"? Btw, man tādu neatsūtīja, kaut arī esmu VIP klients ar 5 pieslēgumiem ;)
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 11th, 2010 - 08:46 pm
(Link)
Man šķiet, jābūt galīgi tērētam, lai uz tik prastas makšķeres uzķertos... Tev neatsūtīja? Nekas, gan atsūtīs. :D
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 11th, 2010 - 02:58 pm
(Link)
Saproties... ja tā mierīgi apsēžas un nesteidzīgi pavēro vietējo iedzīvotāju un iemītnieku uzvedību, paradumus un kultūru, tad atliek tikai nošausmināties. Nē, es pats tāds esmu, bet labi saprotu, par ko klusībā ņirgājas ārzemnieki un kāpēc tūristiem tā patīk pačurāt pie Mildas.
[User Picture]
From:[info]zvirbuleens
Date:February 11th, 2010 - 03:14 pm
(Link)
Es nedomāju, ka ārzemnieki par mums kaut kā īpaši ņirgājas, vismaz neesmu manījis (nu, tie pačurātāji vienkārši pārāk daudz dzer, imho). Bet tas nu tā, nezinu.
Galvenais, ko es gribēju pateikt - sevis un citu necienīšana vai, teiksim, noniecināšana, nu nekādi nepalīdz nevienam kaut ko šajā lietā uzlabot, manuprāt.
[User Picture]
From:[info]mamuts
Date:February 11th, 2010 - 03:25 pm
(Link)
Esmu ieskatījies, ka latviešiem, lai kaut ko izdarītu līdz galam un kārtīgi, nepieciešams saņemties kaut kāda mērķa vārdā, kaut vai uz kādu sadusmoties. Wot ij provocēju... ;))
Powered by Sviesta Ciba