NOTES

Post a comment

Journal Info

Name
maijo

vai aaraa pavasaris? ai?

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
dobrij utra...
hehehe... uzliko tiko acenes, lai varbuut manas aizpampushaas acis tik traki neredz.. bljin. miegs naak kaa elle. pat saaku domaat par KAfiju?! or vill it bii enaf viz tii?!!
khm... vakar visi lielie plaani visu sadariit vai varbuut saakt dariit taa ar netika izpildiiti. peec darba, protams, zb viss diezgan... maajaas vieni vieniigi draugi... i vsjo.
ak nee! vakar gan vien' ritiig' varonjdarbu padariju. njeemu talkaa savus biedrus Elinu & Kraistin un aiziet daamas... nodevaam pudeles. nu bij jau kaadas 60 vismaz.. labaakais tas ka vairaak kaa pus stundu dabujaam izbraukaat, lai atrastu KUR! beigaas izraadaas, ka tur pat galapunktaa vareeja... zojas:)
jaasaak rakstiit Z-sveetku kartinjas. visiem un visiem.... un suutiishana...un aploksnes... eh:/ vieniigais mierinaajums, ka pashas kartinjas un pantinji jau ir:) heheheh....
(riita debilisms)
protams, resnaa pakalja Shit Lovers vakar taa arii neatnaaca. saki vai nau maita? bet ko ta man suudzeeties. uudens ir, uz poda aiziet var... visas extras.. kaa viens gudrais teica : HILtoN 5 zvaigzhnju hotelis... bez zvaigzneem at all...
nja... vakar mans nogurushais viirietis ar saviem biedriem liidz pat pus 2-iem ieksh kroga notuseeja,... un ta chiikst ka noguris un neizguleejies! ak viirieshi viirieshi..
un vispaar.. aaraa nau ne kripatinjas sniega. zaaliite zalja... pilna raibu sunju un kakju (cerams, ka vairaak neviena) suudinju.... azh vai nau pavasars jau klaat?
Santa Claus paarsteigumu uztaisijis... un pavasari atsuutijis:) heheheh.... un paguli veel naktii mazaak.. i sniegpukstenjus atradiisi:))))
un rodaas tikai viens JAUtaaJUMS... KUR SAGAIDIIT de HAPPY NEW YEAR? ai?
From:
Username:
Password:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Subject:
No HTML allowed in subject
  
Message:
Powered by Sviesta Ciba